June 9, 2011

Photoshoot pulak ke???

Itu dia!!!dah tajuk photoshoot plak...
Apa pulak kisah kali ni mama Rizqullah nak share???
Ada lagi ke activity berphotoshoot kami???
Tak habis-habiskan mama Rizqullah menembak...
Hmm..siapa pulak jadi mangsa kali ini???
Adakah orang lain??
Selain dari Rizqullah???


Adakah dia ini akan menjadi model mama kali ini....


|


|


|


|


|


|


\/


Opsss...siapa plak nih???
Menyorok-nyorok,tinjau-tinjau camtu sekali...
Seksi you mata tu....tergoda I...

Haaa...inilah kucing mama yang paling nakal...
Tiap2 hari rasa nak cepuk je bum,bum dia...
Suka cari gaduh dan suka sangat mark kawasan...
Nama dia...Jimbo...alah,dah macam nama Gymboree plak...hehehe...

Okay...itu selingan je..sibuk je tau si Jimbo nak enterprem dalam ini blog...ekekeke...

Dan macam biasalah...siapa lagi yang akan menjadi mangsa tembakan mama kalau bukan...

RIZQULLAH

Time kecik2 camni jelah mama rajin nak menembak gambar2 Rizqullah...
Nanti anak mama ni dah besar...
amik gambar2 mama dan ayah bebanyak yer...

Okay...since ini pun title photoshoot...
Harus tepek gambar2 je entry kali ni...
Layankan jelah yerrr...hasil photoshoot mama Rizqullah yang bertajuk...
"Rizqullah blur..."









Ahaaa...gambar ala-ala gigit jari pastu buat muka tiut tu adalah gambar terakhir yang mama nak tepek kat sini tuk kali ni...ada lagi picas2 yang mama amik...tapi cukuplah buat halwa mata di hari ni...inilah antara mama punya daily dosage...kalau rasa boring ke penat kat opis...mama mesti bukak koleksi2 gambar2 Rizqullah dan kita sekeluarga...kengkadang tu menonton gak video Rizqullah dan ayah yang seronok bergelak tawa...pastu senyum sorang2 depan PC...hahaha...seronok dan gembira hati tengok 2 lelaki penting dalam hidup mama happy...

Okaylah....hope gambar2 Rizqullah ni dapat memberi sedikit senyuman diwajah anda...untuk saya,sememangnya wajah dia dan ayah dia bisa buat saya tersenyum lebar dan terasa di syurga...oh,sangat2 merindui segala-galanya...hampir 5 bulan dah tempoh berpantang saya kali ini...ish,ish,ish...setengah tahun just gone like that...wahai hati,tabahlah dan kuatkan semangatmu wahai Puan Maslina...

Walaupun kehidupan ini tidak seindah mana...namun bersyukurlah ada seorang lelaki ditengah lautan sana yang sangat menyayangi anda sepenuh hatinya...tatkala dia pulang,pasti setiap saat masanya untuk kamu dan Rizqullah...jadi bersabarlah dan keep smiling...yezzaaa,ini sesi motivasi untuk diri sendiri...huhuhu...maklumlah semangat kian luntur dikala ini...jadi kenalah pujuk hati sendiri tuk terus tabah dan bersemangat...

Okay...dah,cukup2...to ayah,we really missed you soooooooo damn much...I keep watching video both of you...I know,you tak bagi I selalu sangat tengok kenangan2 tu....sbb   I mesti down lepas tengok seme2 tu...tapiiiiiiiiiii I just can't help it...if we have other choice kan bagus...

Hmmm...dah cukup2 mama Rizqullah,nanti terbawa-bawa plak kesedihan tu...cukup dulu entry kali ni...till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua....

Have a nice and pleasent day!!!

6 comments:

puteraduyong said...

sabar ye mas...cik abg kan cari rezeki...utk siapa lagi kan...utk mas dan anak jugak... :)

cemomoi said...

jangan gandingkan dorang, kang terganggu kehenseman salah satu daripadanya

SizZLing SuZai said...

salam..chomel nye die.dh cam mix chinese dh ^^ hehe

Mama Rizqullah said...

Puteraduyong,

saya sedang bersabar ini...huhuhu...kalau x sabar dah lama saya suh dia turun je dari kapal...ekeke...

Mama Rizqullah said...

Cemomoi,

Hehehe...Jimbo takur ngan Rizqullah..mmg sampai bila pun x dapat digandingkan..huhuhu

Mama Rizqullah said...

Sizzling Suzai,

Nenek dia pure chinese..mama dia mix malay chinese...itu yang mata dia pun sepet cam mama dia..=)

 
Real Time Web Analytics