June 2, 2011

Sorry NO update for today!!!^___^

Sorry sesangat...
Hari ni wajah Rizqullah je menjelma di sini...
Dari semalam sampai ke hari ini...
mama Rizqullah sibuk dengan KPI...
Key Performance Index...
Haaa..padan muka kan..last minute baru nak buat...
Sekarang terima padahnya nak cari khazanah lama yang dah hampir setahun...

Hai semua!!!
Nanti malam sikit mama saya update yer...
Itupun kalau ada yang nak tengok dan tahu pasal apa lagi 
benda havoc saya buat kat mama saya...hehehe...
Apapun...stay tuned!!!


Okay..nanti malam sikitlah yer mama update...
Maaf sangat kalau ada sesiapa yang ternanti-nanti entry dari mama Rizqullah...
***Errrrr,ada ke???ish..mama Rizqullah ni perasan lebih je...macamlah ada pembaca setia blog ni...**


Take care semua dan doakan mama Rizqullah dapat siapkan KPI hari ni....


Till next update,salam sayang buat semua...


Have a nice and beautiful day!!!

4 comments:

maszmadi said...

hah KPI.. mesti sibuk kan..... selamat berKPI ye.. hehe

IFA Athirah said...

oowh.last minute ye.cpt2 siapkn :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Maslina Roslan said...

Masz,

Yeaaayy!!dah siap pun..main tibai jelah..sampai petang je dah jadi malas nak update...ekekeke...sibuk mengingat balik big project yang boleh dijadikan ukuran success...

Maslina Roslan said...

IFA,

Yezzaaa...last minute,padan muka akak kan...huhuhu...

 
Real Time Web Analytics