June 17, 2011

✿Syaren & Firdaus Wedding...✿

**Sambungan entry wedding sana-sini...**


Kali ini entry wedding je...sebelum ni wedding D & D...
Kali ni plak S & F...
Bulan May ni bulan meraikan Cintalah nampaknya...
Nampak ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ cinta mana-mana pun....
Asal kat tiang traffic light bercacak-cacak papan tanda arah ke rumah pengantin...
Ada yang utara,selatan,timur dan barat....
Meriah tengok traffic light tu ngan bunga manggar...
Macam kaler dan bentuk papan tanda dan bunga manggarnya...

Okaylah...entry kali ni mama tak mo banyak bebel sangat...

Ucapan Tahniah dan Selamat Pengantin Baru Buat Pasangan
Syaren dan Firdaus...
Semoga berbahagia hendaknya hingga ke akhir hayat...

Okay...lepas dah alas perut di rumah pengantin yang pertama...kami konvoi 4 kereta menuju pulak ke Cheras...nasib baiklah masa tu kereta pun tak berapa nak banyak di area-area KL time tu...maybe seme sibuk balik kampung antar anak kooot...so,dalam 40 min perjalanan,kami pun sampai...dan rejeki kami kooot...dapatlah tengok pengantin tengah bersanding atas pelamin...
Mama pun apa lagi...tukar lens panjang dan amik picas dari jauh je...mama amik gambar dari pintu masuk je..jadi kesabaran agak teruji ketika itu sbb ramai plaklah kan nak lalu-lalang time mama dah elok2 setting nak snap..sabar-sabar...heeeee...(siapa suh diri kat pintu masuk kaannn...salah sendirilah kannn...)


Tak mo cakap banyaklah...
jom layan dulu picas2 yangs sempat mama snap ketika di wedding ni...
Lets picture tell and show everything...
(oh,mama suka snap gambar candid ya...so,jangan terlalu berharap anda dapat melihat gambar yang proper...)



Tengah bersanding dan acara tepung tawar... 

Pasangan pengantin...
Ini candid moment...
Haiiiipp..berbual plak depa atas pelamin...
Haihhh...pengantin zaman sekarang kann..
Kalau dulu duduk tersipu-sipu malu....


I met a princess..
Siap ada anak mat salleh tuuuu...
**Agak-agaklah..apa yang anak mat salleh tu tengah pikirkan??**



Antara hantaran yang sempat mama editkan...
Simple je decoration dia...
Huhuhu...kalau fresh flower mesti berseri kan...
Oh,I just loved fresh flowers...

Bila saudara mara berkumpul...
Bergambar ramai-ramai untuk dijadikan kenangan...
Kita tak tahukan apa yang akan terjadi esok hari...
Ajal itu menjelma bila-bila je...

And...
Last but not least...
Harus tepek gambar mama dan Rizqullah...
We were in blue on that day....

Okay...ini jelah hasil yang sempat mama edit...majlis ni biasa2 je..tapi tetamu dia boleh tahan....oh,jangan salah sangka ya..maksud mama di sini biasa2 je maknanya tak derlah extravaganza mana...majlis ini sama seperti majlis perkahwinan yang lain...standard je,ada khemah,pengantin,foods dan jemputan...hehehe...


Hmmm..next entry apa plak mama nak citer???dah lama betulkan mama tak share tempat vacation yang best...huhuhu..maklumlah,tak best nak holiday tanpa tuan besar...bila ada tuan besar,rasa di lain sikit...feeling ala-ala honeymoon sikit,walaupun ada Rizqullah kat tengah2 kami..hehehe...hmm,bertabahlah wahai hati...


Dah,dah..cukup dulu entry wedding kali ni...till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua yang sudi singgah ke sini...


Have a nice day!!

1 comments:

niena shopping2u said...

seronok tgk gambar org kawin :)

 
Real Time Web Analytics