June 16, 2011

Thanks for the wishes....

THNANK YOU!!!


Just a simple entry je ni...

A thank you notes pada semua yang sudi wish mama Rizqullah semalam....

A very thank you to all of you for the warm,kewl,funny and cheerful birthday wishes to me yesterday...
Really touch with all your birthday wishes and you guys make me feel 'younger'...
Ngeh..ngeh...
^____________^

Okay....this is some of the wishes that I receive in Facebook and also blog...
Thank you my fellow friend and relative on the birthday wishes...
You guys really make my day brighter and feel pleasant...


Semua comment2 ni tak sempat lagi mama Rizqullah nak balas satu persatu...
Apapun,terima kasih sekali lagi buat rakan2 sekalian yang meninggalkan ucapan Selamat Hari Lahir buat mama Rizqullah...insyaallah,malam sikit nanti mama balas each of your comment yaaa...siang hari sekarang ni agak kesibukkan nak balas dan jugak malam semalam mama dah penat...jadi panggilan bantal tu rasa best je...

Anyway,thank you again on the wishes given again from deepest of my heart....

Dan yang ni plak yang dalam FB...
fuuuuuhhhh,jenuh jugak mama menjawab satu persatu...
Kenapa mama jawab satu persatu???
Sbb mama appriciate semua yang wish mama...
Each of the wish is like a 'doa' also for us...
Jadi mama ucapkan terima kasih atas doa2 kalian...

Thank you again to you all...
Love you all..XOXO...
^_____^

Dan ini pula antara sms yang mama terima...
Ada jugak yang diterima sebelum tarikhnya...

The most important one...
Cian ayah...call2 mama tapi mama tak jawab...
Sudahnya hantar sms pengganti diri...
Sorry ayah...mama badmood sikit malam tu...
Dilanda 'Hari Kewanitaan'....
Anyway,thank you dear for the wishes and okay...
Kita celebrate lepas you balik nanti...
**Hmmm...lagi sebulan lebih je nih..tak sabarnya...**

Ini pulak dari kawan baik mama...
Thanks Cikgu Mar...simple tapi dari hati yang ikhlas...
Siap sms dan tulis kat wall sekali tuuu...
Aku sayang kolah Mar...muuuuaahh!!XOXO...

Haaaa...yang ni satu lagi...
yang mmg every year tak akan missed wish mama...
Siapa lagi kalau bukan agent insurance mama...
Thank you Calvin...with the Birthday card and wishes...
Please do buy for me something in London yaa...
Hehehehe...apapun,he is so wonderful person...
Dah hampir 10 tahun mama kenal dia...
And he keep asking me nak claim apa2 tak???

Yang ni pun tak kurang jugak...
Jusco pun wish nih...SOGO???hmmmm...pun ada gak...
Hehehe...maklumlah,nak kena jaga hati pelanggan...
Ok,nanti saya pick up voucher yer...
Harus shopping nih...banyak benda nak beli nih...ekekeke...

And the most special one and really make me smile after a long day kat opis....
The sms from Yana and Kizkiz...
Oh,dear...they are so cute...
Thanks yana for the wishes...really touched with your wishes my dear fren...
Miss you and adorable kizkiz...
I should photoshoot her with her skinny head kan...


Okay...lag sekali...


TERIMA KASIH@THANK YOU

pada semua yang wish mama Rizqullah....tak lupa jugak yang tinggalkan jejak dan wish dalam shoutbox kat tepi nih...terima kasih untuk anda jugak...


Okay..cukup dulu entry pendek nih...
Just a token of appreciation untuk semua...
Semoga hari-hari anda jugak ceria dan bahagia hendaknya....


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice day!!

2 comments:

cemomoi said...

jemput le time tiup lilin

Mama Rizqullah said...

Cemomoi...

Bila tu tiup lilin...^__^

 
Real Time Web Analytics