June 27, 2011

Tutorial : Cara buat bunga DIP..

Okay...hari tu kan mama share citer pasal mama's little projects...

Pada yang lupa entry mana satu,leh click kat link SINI 

Dalam comment box ada yang tanya camne nak buat bunga DIP nih...
Senang je sebenarnya...tapi yang penting kenalah minat dan tangan harus creative...
Susah jugak kalau tak minat nak buat benda nih...

Okay...since mama Google dan jumpa bermacam-macam blog yang share camne nak buat bunga dip...jadinya,mama decide to tak buat tutorial...

Tapi anda semua boleh tengok kat link-link bawah ni ya kalau berminat nak buat Bunga DIP...


Ini antara link yang saya rasa sesuai di jadikan rujukan bagi yang berminat nak buat bunga dip nih...

Jadi...pada semua yang berminat...

"SELAMAT MENCUBA"

Dan ini pulak ucapan Rizqullah untuk semua....
Hehehe...cam biasa...mesti gak tepek gambar dia di blog ini...

Okay semua...
Give me 5 siapa yang berjaya buat ya!!!
All the best buat semua!!!


Okaylah...itu jelah entry mama kali ni...
Pada yang nak cuba buat bunga dip..bolehlah usha2 some link yang mama Rizqullah sharekan di sini...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice and beautiful day!!!

2 comments:

gettop said...

Followers (1267) follow balik yach..gan..

el said...

nti el try cuba
sbb el ni bkn pandai sgt
bglah tutorial ape pun..hahaha
tp tutorial backup blog tu el dah buat..thx for sharing

 
Real Time Web Analytics