June 15, 2011

✿Wedding sana sini...(D & D Wedding)✿

Fuuuuuuuuuuuuuhhh!!!mula je musim cuti sekolah...
mesti event kawen sana sini kaaannn...


Dan mama dan Rizqullah pun punya banyak jemputan time cuti-cuti sekolah nihh...
Dalam weekend tu je ada lebih kurang 6 invitation...
Huhuhu...tapi maaf semuanya sbb tak semua dapat kami hadiri...
Pada saudara terdekat dan tinggal berdekatan dengan kami je kami dapat hadir...
Pada yang jauh...minta maaf sesangat...keadaan tidak berapa mengizinkan kami untuk ke sana...


Okay..pada 25 May 2011 yang lepas...mama,Rizqullah,uci dan semua dayang-dayung menghadiri 2 majlis perkahwinan...salah satu darinya bertempat di Ampang,Selangor...
Kira ni first wedding yang sempat kami attend...


Kat sini rupanya ada blogger mama yang nampak kami...
Pada mama pipie@Adda...terima kasih ssb notice kami...
Huhuhu..maaf sesangat sbb saya ni memang jenis tak pandang sangat orang dan mmg susah nak cam orang...huhuhu...basically kalau polis suh saya cam pencuri,saya mmg fail...heeeeeeee...
Apapun,insyaallah...lain kali kita bertemu lagi ya...
walaupun hari tu tak sempat bertegur sapa...


Dan pada pengantin...Dorati dan Daniel (D & D),


Selamat Pengantin Baru...
Semoga jodoh kalian berdua kekal hingga nafas terakhir...
Semoga dimurahkan rezeki dan dikurniakan anak2 yang ramai...
Ameen...


Okaylah...x mo cakap banyaklah..jom tengok apa yang sempat mama captured during wedding yang pertama nih....


Layannnn....

 Rizqullah yang sibuk kira berapa banyak anggur dia leh makan...
Dan mama dia pun buat muka tak malu pow tuan rumah anggur tu tuk Rizqullah...
Sib baiklah sedara,kalau x....haishhh,malu mama..

Dayang-dayang Rizqullah...

Penyambut tetamu...
Eh...tak lah,ni adalah makcik Rizqullah jugak...
Seorang blogger jugak...
Pada yang tak kenal,inilah Blackchix...

Saudara mara berkumpul....
Hmmm...ada benda besar tu dibincangkan...
Next wedding in the family sooooooonnn....

Haaa...inilah anggur yang cun dan canteeeekkk je terletak atas meja santapan pengantin...
Elok je tersusun...kami plak masa tu elok bangat je duduk sebelah meja nih...
Apapun,sangat cantik hiasan meja nih....


Okay...ini first wedding on 25th May 2011 yang sempat kami hadiri...next wedding will be in Cheras...ermm,mana gambar pengantin...huhuhu..mama tak sempat nak captured sbb lepas tu kami konvoi plak ke Cheras...terpaksalah meninggalkan majlis ni selepas mengucapkan Tahniah pada pasangan pengantin...


Next entry...wedding yang seterusnya...


Sementara tu,kita intermission...


✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ 


**Thank you pada semua yang wish mama dalam FB dan di blog nih....really appriciate it...**

2 comments:

maszmadi said...

hoho, ramai jugak blogger cerita pasal attended wkenduri kawin 2 minggu ni kan.. ari2 ada jerk n3 pasal kawin, masz jugak yng xne n3 pasal kawin, coz jemputan sume jauh2 n x dpt nak datang.. huhu

Mama Rizqullah said...

Masz,

Betul tu..awal minggu cuti sekolah,biasalah...sini sana orang kawen...hehehe...

Seronok gi kenduri ni sbb dapat jumpa sedara-mara...selain tu dapat gak lah jumpa mana2 kawan2 lama yang kebetulan jugak related dengan family pengantin...=)

 
Real Time Web Analytics