June 10, 2011

When his 'OUT' of the house!!!

Haiiihhhhh.....lain macam je kan tajuk kali ni???
Ada bunyi macam Rizqullah lari rumah pun ada kannnn....

Jeng...jeng...jeng...
Apa sudah jadi???
Adakah Rizqullah telah merajuk hati dengan mama dia???
Lalu keluar rumah mencari ayah dia yang berada di tengah laut...
Ikutilah cerita rekaan mama Rizqullah yang dilakonkan 
dengan baik sekali secara natural oleh Rizqullah...


Hehehe...x derlah...saya je mama buat intro ala-ala kontroversi gituuuu...
Maklumlah strategi nak bagi orang baca bait2 ayat seterusnya...
Jadi ayat pun kenalah bagi kontroversi sikit...
Sebenarnya ini adalah sambungan dari photoshoot haritu...
Cam leh buat script plak mama rasa bila tengok mimik muka Rizqullah nih...
Okaylah...dah2,tak mo cakap banyak lagilah...


Let's picture send you the story and make you smile maybe....
Layankanlah aksi hero kecik saya nih....



Dah tunjuk2 langit plak dah dia...
Hari nak hujan ke sayang???

Siapa pulak yang Rizqullah suruh turun nih??
Air hujan ke???
Ke Hang Tuah??

Owwwwwhhhh!!!tunjukkan kat Jimbo ke???
Pastu suh Jimbo turun ke???


Dah habis ronda2 belah belakang...
Sambung kat depan plak...
Sibuk tinjau2 plak umah jiran...

Kutip apa2 yang patut...

Haaaaa...itu dia...cucu mithali...
Sibuk bebenor dia nak tolong Uci berkebun....

Okay mama...
Dah...jom kita masuk!!!

Ahaa...ini adalah some of Rizqullah keletah...ada je yang dia nak buat mama dia tergelak tengok aksi2 dia....dah besar ni memacam plak yang dia buat tuk amik perhatian mama dia...

Okaylah...just a simple entry je untuk mengisi masa di pagi Jumaat ini...
**Eh,dah Jumaat ek???esok dah cuti...alhamdulillah...**

Till my next entry,salam sayang dan salam 1 Malaysia buat semua...

Have a happy and chillax weekend!!!

3 comments:

vampire's lovex said...

hihihi kiut !

Mama Rizqullah said...

Vampire,

Thanks...

ayzza said...

jom cantik bersama Marykay..
www.beauty-with-marykay.blogspot.com


Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. ayzza

 
Real Time Web Analytics