July 19, 2011

Breakfast with my lovely family...

Mode : Bangun bagi dan breakfast!!!


Date : 27th July 2011
Place : Samudera Cafe,Permaisuri Resort


Syukur ke hadrat Ilahi masih diberi kesempatan dan peluang untuk bersama mereka-mereka yang amat saya sayangi ini...walaupun kami memang selalu bersama...namun saya bersyukur di usia yang menginjak ke 3 series nih...masih lagi punya keluarga yang sangat-sangat rapat ini....merekalah tulang belakang saya tatkala Mr Hubby is not around with me and Rizqullah....merekalah yang banyak membantu saya dalam banyak segi....


Dan hadiah holiday ini is just a little token of appreciation dari Mama Rizqullah buat mereka yang amat kami sayangi ini....okaylah,x mo cakap banyak...back to the main tittle...dah tido semalam dah tentu ada makan sarapankan...since mama amik package yang ada makan breakfast sekali...kami berenam pun turun ke Samudera Cafe,Permaisuri Resort...


Hmmm...kalau nak suh mama Rizqullah ratekan cafe ini...apa yang mama leh cakap,not that good jelah ek...dari 5 bintang mama bagi 2 bintang je...huhuhuhu...servis is quite bad and nasi goreng dia sangat2lah hampesssss....apapun,deco dia cantiklah jugak...food and beverage je out...huhuhu..sorry yer pihak hotel...hope with this complains,korang akan cuba perbaiki kelemahan yg sedia ada tu...maybe try to get a good chef ke....


Okaylah...x mo cakap banyak...jom layan sat picas yang mama amik dari camera Mak Lang...since mama malas nak snap gambar itu pagi...**mood sangat ke laut sbb food sangat tak sedap...huhuhuhu....not recommended to have ur breakfast there...**

Deco yang sangat meriah vaganza gitu...
Yang comelnya ada kepala perahu tergantung kat atas tu....

Since makan tak berapa nak best...
Kami habiskan masa di situ dengan bergambar jelah....
Customer pun tak ramai coz hari Isnin...
Semua orang sibuk ber'Monday Blues'...

Mak Lang,Mak Teh...
Owh!!!itu dia Uci Rizqullah dan pak su jugak....

Antara deco hidangan yang ada....
Lampu tu nampak cam meriah...

Kami conquere semeja...
Maklumlah kami ada 6 setengah orang...hehehehe...

We have our breakfast here...
At Samudera Cafe...

Ini hanya activity makan pagi...pastu kami sambung lagi aktiviti berendam dalam kolam plak...pagi tu hujan sangat lebat di PD...tapi activity dan plan kami masih berjalan seperti biasa...nak tahu apa yang kami lakukan selepas makan...Tunggukan next entry yaa....tak habis2 lagi nih entry2 holiday kami...ekekeke...


Walaupun semalam je kami di sini...tapi setiap activity yang kami lakukan bersama amat-amat bermakna...lagi2 bila ada ibu bersama kami semua...


Okaylah...cukup dulu entry buat kali ini...salam sayang buat semua yang sudi ke sini dan baca entry nukilan mama Rizqullah ini...


As-salam..

0 comments:

 
Real Time Web Analytics