July 15, 2011

Diluar bidang kuasa dan kerja...

Hahaha...mama nak gelak guling-guling sat...
Serius...gelihati pun hade gak ni...
Macam tak percaya pun ada gak nih....

Tertiba...tertiba okay...
Mama di assign tuk choreographer dance step tuk war cry kami...
**Oh,this saturday mama ada workshop "Serve from the heart"...***
Hohohoho...mencabar nih...
Something yang diluar bidang kuasa dan kerja...

Tapi walauapapun mama terima cabaran ini dan cuba buat sedaya upaya...
Nak train 100++ orang dalam 1 hari...
Perrrggghhh!!!!ini perkara yang sangat2 mencabar...

Tapi yang penting basic steps dah ada dalam kepala...
Yang paling penting ia perlu mudah diingati...
Maklumlah takut nanti ada yang hilang focus masa buat step...
And guess what dari kul 4 pagi tadi mama berjaga cari idea camne nak buat choreographer war cry kami...
Sambil2 buat research on step apa nak buat...

Hadoooiii...dah jumpa sample war cry plak nih...errrkkk...tertiba rasa step yang dibuat tidak relevan...tapi ideas are coming...esok nak kena discuss with the teams...

Yang penting haruslah gempaksssss!!!

He is the champion!!!
**Eh...apa kehal plak tetiba gambar ini interpremmm..**
Salah satu picas photoshoot tepi pantai kami...


Okay...walauapapun...chills okay,i'm happy to accept this challenged...and hope to give the best to all...thanks for the chance given...**pandaikah mama Rizqullah choreographer  steps???sila tunggu jelah hasilnya nanti yaaaa..**....


Okaylah..sesambil mencari idea and practise nih...sempat lagi mama menaip kat sini..anyway this is also a special memories...buat sesuatu yang diluar bidang kuasa dan kerja...sekali-sekala berubah hangin kan...challenge is to make people become more reliable and responsible... 


Till my next bebelan....nak sambung tido sat...idea dah dapat...siang nanti nak buat amalinya...


Salam sayang dan salam 1 Malaysia buat semua...


Have a beautiful Friday!!!


**Sejuknya pagi nih...hujan lebat...alahai,jangan terlajak tido sudaaaahhh..**

3 comments:

vampire's lovex said...

wahhhh jd ckgu tari2 n kena ajar dalam 1 hari je? pehhhh...mantop...

gud luck ! boleh nyeeee hehhe

senyumSOYA said...

huhuhu..menari.. goyang2..heheh

Elie Lily said...

jom joget2!
heheh

 
Real Time Web Analytics