July 22, 2011

The End of a short vacation...

Huhuhuhu...uhuks...uhuks...
Dah berakhir jua short vacation kami..
Kejap sungguh masa berlalu...
Namun semuanya sungguh bermakna dan akan menjadi memori indah buat kami sekeluarga...

 Selamat Tinggal apartment yang menumpangkan kami selama semalam...
Insyaallah...jika punya rezeki lagi..
Will be here again...

Dan meanwhile mama tengah settlekan bayaran check-out...
Inilah rupanya kerja dorang ni seme...



 Rizqullah sudah jumpa cake counter...
Hadoooiii...terus lari kat mama minta suh belikan cake...
Mencabar betul nak say "NO" to him....


Dan sebelum pulang...
Bergambar kenangan depan hotel...




Akhirnya...berakhir jugaklah entry makan angin kus-kus kami nih...hehehehe...setelah sekian lama tak bercoti-coti Malaysia camni...sekali-sekala dapat buat camni...memang terasa menyeronokkan...lagi2 pergi reramai camnikan...lagilah meriah extravaganza...dan yang paling happy dah tentulah Rizqullah kan...coz ramai dayang2 yang leh manjakan dia...
**Untung Rizqullah,ramai yang sayangkan dia...semua anak2 dara plak tu...**


Errrmmm...ini bukan last entry tau pasal holiday kami...since dah sampai PD,haruslah singgah kat satu tempat nih...nak tahu di mana...next entry ya!!!


Till my next entry...salam sayang buat semua!!!


Have a nice and beautiful day!!

4 comments:

lala said...

best dpt pegi brcuti dgn family!!

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

becuti oh becuti.

sangat seronok :)

lurun namzar said...

sronoknya brcuti... :)

Mama Rizqullah said...

Lala,

Best..sekali-sekala buat camni...

------------------
Choki,

Seronok bila dapat spend masa quality dengan adik beradik semua...

------------------
Lurun,

Seronok sangaaatt...

 
Real Time Web Analytics