July 23, 2011

I love my work : Sungguh bermotivasi...

Just a simple one je kali ni...
pada yang haritu ada baca entry mama pasal kena buat warcry seme bagai tu...
Ehem...ehem..ini mama nak share sikit preview portion of our warcry...


Percaya atau tidak...
Lirik warcry ini dan jugak gerakkannya hanya direka dalam 1 hari...
Dan kami semua praktis dalam masa beberapa jam sahaja...
Serius kami betul2 apply slogan department kami...
"Delivering beyond expectation"


Yeaaahh!!within 24 hours je,we can come-out something like this...
Bangga dengan semua kawan2 opis mama dan jugak diri sendiri...
Tapi apa yang buat mama rasa sangat2 bangga ialah...
"Apa yang penting - KERJASAMA"...


Yessss...bila bekerjasama...
Inilah hasilnya...




Camne???okay tak??
Ini hanyalah portion of it...
yang mana bahagian ini kami persembahkan di tepi Jalan PUDU...
Terima kasih pada semua yang sudi captured video ketika kami ber'piket' di tepi jalanraya...
**Silalah upload kat Youtube...**


Oh!!!mama pun ada atas pentas tu...entah nape kan this lately sangat2 bersemangat untuk berbakti pada team...hahaha...inilah hasilnya bila hampir tiap2 minggu kena antar motivasi seminar...memang bermotivasi habislah this few weeks...and guess what,mama lebih berani mengutarakan sesuatu dari simpan dalam diri...kadang2 kita perlu meluahkan apa yang tersimpan dalam diri kita...we have to show our own colour and be our own self..macam mama selalu cakap,to change the world we need to change our view on how to we see the world...sekarang ni alhamdulillah,mama looking world in the better ways...


Kalau dulu selalu gak mengeluh sbb traffic jamlah,pasal kerjalah,pasal itulah,pasal inilah...now,just keep in mind yang everything happened for a reason..and every problem was an opportunity..alhamdulillah,hidup mama kini lebih tenang and mama cherish every moment dalam jam tu...hehehe..coz sekarang ni mama akan bawak senaskah buku atau majalah ketika stuck dalam jam..so,i've pleasent and calm time reading my book/magazine... 



Back to the main story...nak tengok warcry yang selengkapnya...tungguuu entry officialnya soon...


Till my next entry...salam sayang dan salam 1 Maybank untuk semua...


Salam..

4 comments:

Salina@IbuAqil said...

Kita pun smangat sama tgk video tu mas.. Hhehehehe

dieha said...

wah..diha tetiba bersemangat tgk video tu..cayalah..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

semangat oh semangat

choki pun bersemangat lepas tengok video tu . hehe

:)

Yati Ali said...

amboiii bersemangat betul u all...

 
Real Time Web Analytics