July 25, 2011

kaching...kaaachinggg...

Dah lama kan mama Rizqullah tak citer pasal nuffnang...
Dah banyak ke duit yang ada dalam account nuff tu???
Alhamdulillah...leh arr cash out lagi sekali...
Buat simpanan investment emas tuk Rizqullah dan masa depan...

First of all...thank you Allah swt for the rezeki given to this tiny little blog...
And secondly, thanks to Nuffnang for the 2 still running buffered earning in this blog...
And thirdly,thanks for those yang sudi baca blog entah hape2 nih...

Mama suka coz kachinggg...kachiiing....masih lagi running di blog nih...
Currently there is 2 buffered earning yg still running
walaupun traffic cukup2 makan je...tapi alhamdulillah...
Masih lagi ada BE yang nak menari-nari tarian bangra kat sini...

Dan mama harap mereka akan terus menari-nari di sini lagi...

Saja nak show-off gak BE dan ME yang ada...
ME tu kira dah selamat jalan romeo lah yer...
Dah x der nyer menari-nari kat sini lagi....

Lepas cash out hari tu...agak slow gaklah nak dapat BE balik...
Tapi once dah start satu...alhamdulillah terus2an dapat new BE kat blog nih...
Nak tips????errrrmmm...
Alamak...mama bukan blogger otai or popular...
Tapi mcm semua blogger otai dan popular cakap...
Traffic kena jaga dan jugak selalulah update information account nuffnang anda...
Dan paling best ialah...
anda gorenglah ayat cun ketika terangkan kehebatan blog anda...

Dan ini pulak ada wajah gembira Rizqullah bila mama cakap ada nak tambah duit lagi dalam account dia...
Macam mama cakapkan...all this money is for him...
Selagi blog ini masih berupdate dan menjana rezeki...
Selagi itu setiap sen darinya mama simpan untuk Rizqullah...

Senyuman manis dari Rizqullah buat semua...


Okaylah...cukup dulu entry pasal kachinggggg...kachiinggg...nih,mudah-mudahan adalah lagi BE2 yang masuk ke blog ini..terima kasih pada semua yang sudi membaca nukilan mama Rizqullah ini...sesungguhnya tiada apa yg istimewa di sini dan saya hanyalah menaip mengikut rasa hati...


Dan andai kata ada yang terasa hati,berkecil hati di mana-mana entry saya...pohon sejuta kemaafan...sesungguhnya tiada niat untuk melukakan mana2 pihak pun...


Till my next entry...salam sayang dan salam 1 Malaysia buat semua...


Have a nice day!!

8 comments:

hira said...

hehe. tahniah akak~ seronok la tu kan duit dah nak dapat. huhu. saya tak cash out dari dulu. malaslah. tak banyak mana pun walaupun dah cash out. haha :D

Nurhasliza Jeffry said...

Wah! Tahniah Kak. Wat saya makan hati jeh. Ehehe.

Mama Rizqullah said...

Hira,

Alhamdulillah...rezeki Rizqullah seme ni...akak tolong janakan dan simpan tuk dia je..time2 sesak leh kot buat beli susu dan pampers dia...kalau semuanya ok,duit ni buat masa depan dia nanti..

Mama Rizqullah said...

Nurhasliza,

Thanks dear...happy sbb meriah blog ni ngan iklan yang best...

nadia fatihah said...

tahniah kak!. tggu turn sy lak nak cash out. :) hehe

ILA HonEyBuNNy said...

wah..bestnya..

tahniah sis...skrg gak ila nak hupdate nuff ila..ehhe

Mama Rizqullah said...

Nadia,

Akak pun berkurun ni tunggu nak cash out...hehehe...ni baru dapat nak cash out..akhirnya...

Mama Rizqullah said...

Ila,

Update dear...jangan x update,nanti ada BE masuk leh banjer akak..eh,x lah...saja gurau je...

 
Real Time Web Analytics