July 6, 2011

Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya...

Mode : Berjimba-jimba bersama tersayang...


Date : 26th June 2011
Place : Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya


Okay...ini adalah entry jalan-jalan sambil berkongsi informasi ya...
On last 26th June 2011,mama dan member2 opis mama ada sesi latihan Go-Kart kat Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya...alaaaa,dekat2 je ngan MMU(Multimedia University)...
Mama nak explain pun susah kat ne tempat ni coz mama bukannya tinggal kat Putrajaya ataupun Cyberjaya...Google jelah ek,pakai Google Map...hehehe....


Actually latihan start kul 3 petang,tapi mama saja kuar awal coz takut tersesat...maklumlah,tak pandai sangat pun area-area Cyberjaya nih...sosat jalan eden nanti susah plak...dah lah bawak Rizqullah sekali kan..jadi haruslah keluar awal untuk mengelak segala kemungkinan yang tidak diingini...


Dan macam biasalah..kalau dah sampai awal tu...rugilah kan kalau x meronda2 dan melawat kawasan....tengok2 apa kemudahan yang ada di sini...

Sampai-sampai je kat sini...
Benda pertama yang akan anda lihat adalah...
Go-kart track...
Hohoho...sangat best dan teruja main go-kart kat sini..
Panas-panas pun jadi gak...lagi2 mama Rizqullah ni memang suka merempit kannn...
This is the best place for me to do it...
Hmmm...thinking cam nak buat drift & drag plak...
**Sah-sah encik suami x bagi kannnn...**

We are here...
Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya...
Macam-macam kemudahan ada...
Dari Go-kart track,Futsal court,Badminton Court,Swimming pool,Paint Ball field dan maca-macam lagi....

Rizqullah yang baru bangun tido...
Cian dia...terkezut buka mata dah sampai tempat lain..
Hahaha...magisss...

Antara kemudahan dan scenery yang akan ada lihat bila berada di sini...
Playground ni harus jadi tempat kegemaran anak2 kecil...

Rizqullah and mama...
Harus abadikan kenangan bersama....

Ada gym jugak di sediakan di sini...
Hekon lagi okay...sangat sejuk bilik gym ini...

Dan sementara menunggu yang lain2 sampai...
Mama dan Rizqullah camwhoring di hadapan lobby Kelab Komuniti nih...
Dak kecik ni punyalah suka coz dapat lari sana-sini...
Huhuhu...pastu dapat tengok pokok dan memacam lagi...

Ini antara salah satu coretan hidup yang istimewa dalam kehidupan seharian kami anak beranak...walaupun tinggal berdua...alhamdulillah,mama manage to continue our life as usual,kalau boleh mama tak mahu Rizqullah terasa apa2 kekurangan dalam hidup dia...mama tahu,deep down in Rizqullah heart sebenarnya dia merindui ayah dia...I can see it my dear son,tatkala Rizqullah memandang kanak2 lain bersama ayah mereka...mama nampak ada kehampaan di mata Rizqullah...redup tapi mama faham akan rasa kekosongan tanpa kasih sayang dari seorang ayah...

Sabar ya sayangku Rizqullah...insyaallah,tidak lama lagi je ayah akan kembali bersama kita semula...Rizqullah akan ada teman tuk main bola sepak bersama...berlari bersama...nanti ayah balik,kita gi tama dan main bola dan basikal di sana ya sayangku...

Till my next entry...semoga anda ceria dan bahagia hendaknya bersama keluarga tercinta...

Salam sayang dan salam 1 Malaysia...

4 comments:

Ummi said...

rizq budak baik..sedey jek bila mas kate die tengok orang lain ade ayh..huuuu

rafaliah said...

assalam..jom singgah blog saya..
http://rafaliah.blogspot.com/2011/07/persediaan-menjalani-ibadah-puasahanya.html

Mama Rizqullah said...

Syikin,

Huhuhu...itulah,sayu je wajah dia tgk org lain bergelak tawa dan bermanja ngan ayah dorang...itu sbb saya x bawak dia kuar sangat...x mo dia terasa sangat...huhuhu

Mama Rizqullah said...

rafaliah,

Will singgah nanti ya...selamat berpuasa!!

 
Real Time Web Analytics