July 19, 2011

Mari Bergelak Tawa bersama Rizqullah!!!

Percaya atau tidak...bila seorang itu gelak berdekah-dekah...
Kita pun tend to follow dia gelak...
Kengkadang tu tak tahu sbb apa dia gelak pun...
Tapi kita leh join dia gelak sesama...

This is human instinct...
Dan hari ni mama nak buat semua orang bergelak tawa jugak...
Jom layan video Rizqullah bergelak tawa berdekah-dekah...
Happy seeing him like this...
Hilang tension dan stress mama bila tengok Rizqullah gelak cam orang tua...

Layannnn....

Antara aksi Rizqullah...
Semua pun rasa nak tergelak bila tengok dia bergelak tawa camtu sekali kan...
Yang pasti hilang tension bila tengok anak kecil ni gelak besar....


Okaylah..hope semua enjoy dan join Rizqullah bergelak tawa tadi ya...
Pada yang tension2 kat opis...jangan tension2 yerrr...
Rizqullah dah tolong bagi akak2,auntie2,abang2 dan uncle2 semua senyum balik...
Yang penting hidup mesti ceria okay...


Kata2 Rizqullah :
"Macam mama saya selalu cakap...smile and laugh is the good remedy of soul."


Okay semua...harap hari anda semua ceria..
Hari ni Rizqullah dapat jumpa mama...sbb mama coti hari ni...
To ayah,cepatlah balik!!!
We miss u alot...

Okaylah...just a simple entry je di tengahhari Selasa ini...banyak lagi entry2 tertunggak nak update...tapi vitamin M sangatlah banyak sekarang ni...insyaallah,memalam sikit draft entry2tu seme...


Till my next entry...selamat bergelak tawa dan senyum selalu...


Have a nice and beautiful day!!!

10 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comelnye dia gelak..aunty pun ikut gelak gak..hehe.. ;)

abah khalisha said...

tapi jangan sapai tak ingat dunia..tp anak abah pun kuat gelak..dah puas gelak dia pun nangis..adoiiiii

syiela said...

ikut gelak sama :)

POSH76 said...

blogwalking

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

comelnye die gelak . memang terikot na gelak sekali . hehehe :)

Aiskrim Goreng said...

tak sabar nak anak sndiri... hihih ... dlm masa 5 tahun kot, tunggu la post sy pulak... hehehhee ...

http://blogbiarbetul.blogspot.com/2011/07/aktiviti-di-kala-bosan-takde-customer.html

ika said...

comel gler die gelak...:D

Albenz said...

srnok main ngan anak2, kekadang boleh lupa beban kerja kejap..:D

Mama Rizqullah said...

Salam semua,

I'm happy to share the happiness with all of you out there..hope with this little laugh can make you all smile even it was in one minute...hope you guys enjoy the video..^___^

From :

Rizqullah and mama.

yudi said...

hahaha...ikut tertawa lihat Rizqullah tertawa...meskipun nd terlalu faham bahasanya tapi Qsnang bacanya..teringat Ibu n Ayah nan jauh disana...

 
Real Time Web Analytics