July 31, 2011

Maybank ITAdventure Day!!

Mode : Merempit tak hengattttt...

Date : 2nd July 2011
Place : Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya

Ini adalah sambungan atau entry official serta penutup activity mama di awal bulan July....huhuhu..inipun dah nak hujung bulan 7 dah..barulah mama nak update citer ni kat sini...aparrraahh!!!simpan2 buat pekasam plak mama nih....Huhuhu...nak buat camno,this lately sangat2lah 'RAJIN' nak update blog nih...hehehe...


This is mama's activity masa di awal bulan July...Rizqullah mana???his at home with Uci and bibik...mama malas nak bawak Rizqullah ke sini...lagipun quite ramai jugak di sini masa tu...risau plak Rizqullah buat perangai masa mama nak beracing nanti...


This activity merupakan activity yang dijalankan oleh opis mama...sekali-sekala beradventure bergini...harus happinesss semuakan...dah lah semua pun free...lagi laju dan pantas semua sign-up nama tuk join...alaaah,malas nak cakap banyaklah..


Jom tengok apa yang sempat mama cilok dari hasil tembakan member opis mama...huhuhu..entah nape maleh giler nak menembak masa ni..padahal ada je contest tuk gambar2 terbaik ketika event nih...maybe haritu mood nak jadi model depan camera je kot...heeeee...apapun,thanks Pak Ali for the pictures semua..I cilok masuk blog tak popular ni yer.....

Chikaro Jambu...
From Left : Mama Rizqullah,Pak Ali,Chicks and Mama Alfie@Ratz..
**Maap yer..I pakai nama glamour korang je...takut plak ada yang x suka mana sebenar diletakkan kat sini...**

Haaa..itu dia bergambar lagi....
Yang tu semua senior2 mama ek...
Mama je junior dalam team nih...
Tapi x leh junior mana dah....huhuhuhu...

Mendengar penerangan yang entah berapa kali dengar...
Hik..hik..hikk...

Ya-be-da-be-duuuuuuuu...
I'm on the track...

Perebutan kedudukan...
Racing ngan semua lelaki...
Caiiitt...mana adil camni...

Ish...aksi geram sbb x dapat nak cilok masuk...

Yeaaahh!!!pasrah sbb kalah...
Apapun,pas mama punya round habis...
Ada yang cakap...Mak Aiii,baru ku tahu ko ni minah rempit,siap pusing2 lagi dalam track tapi relax je...
Hahaha....apapun,pasrah sbb kalah...

Okay...ini adalah antara activity mama bersama team mama..sekali-sekala enjoyed our weekend together-gether dengan geng opis...thanks to our company yang organised event camni...buat lagi everymonth ke???hehehe...


Till my next entry...salam sayang buat semua...have a nice and beautiful weekend...


Insyaallah esok kita akan mula berpuasa....walaupun belum diumumkan...tapi mama dan Rizqullah nak ucapkan "Selamat Berpuasa" bagi semua umat Islam yang membaca blog mama nih....semoga Ramadhan kali ini membawa seribu makna buat kita semua....


As -salam...

2 comments:

syiela said...

kalah x pe yang penting happy!

Mama Rizqullah said...

Syiela,

Yezzaaa!!yang penting happy sakan hari tu...hehehe...

 
Real Time Web Analytics