July 30, 2011

Nak Tanya sikit....

Entry kali ni...
mama just nak tanya sikit pada sesiapa yang singgah sini...


Errmmm....rasa-rasa lah kan..
kalau mama jual bunga kat bawah ni...
Ada tak yang berminat nak beli???


**Sila scroll bawah sikit..**

|

|

|

|

|

|

|

Bunga 1


Dan ini pulak...

|

|

|

|

Bunga 2


Inilah kerja mama tatkala tak tahu nak buat apa...bila idea dan kerajinan datang...inilah yang terhasil...tapikannn...rasa2 ada tak yang nak beli bunga dip nih...rege mama x tahu nak letak berapa lagi...sbb semua ni masih dalam process lagi...

Masih tengah mencari idea nak tambahkan lagi apa2 yang patut...dan masih lagi dalam process mencantikkan lagi skill buat bunga nih...

Anyway,bagilah komen anda ek...manalah tahu mama tetiba nak amik order buat bunga pahar camni...hehehe...

**Apapun,terasa sangat teruja dapat peluang buat hantaran tuk adik saudara mama yang akan berkahwin this October...hope dapatlah hasilkan yang macam kat bawah nih...**



Looking forward nak buat something yang mama suka..owh,ini adalah antara hasil kerja tangan mama...hantaran kawen mama dan ayah tempohhari...mama yang buat sendiri and even my hand bouquet pun mama buat sendiri...basically,masa wedding mama hari tu..semua is DIY...and mama sangat puashati bila ada yang cakap cantik and dorang ingat mama tempah dari orang lain...yippiee!!ramai kena tipusss...

errrmm...rasanya itu je kot mama nak share tuk kali ni...just asking around kalau ada sesiapa yang berminat...

Till my next entry...salam sayang buat semua!!!

**Selamat berpuasa buat semua...**

6 comments:

aisya said...

cantik.. mesti ade je yg nak tempah buat hantaran etc tu.. =)

nadia fatihah said...

haah cantik. kreatif nye akak ni..:)

Eddy Dce said...

cantik dan kreatif...mesti ade orng nak tempahnye la kak... :)

misyamissyou said...

cantik kak..insyaallah ade nk buat tempahan ni sbb cantik.. :)

Mama Rizqullah said...

aisya,

Thanks dear...semangat sikit nak berbiz nih..hehehe..

*********
Nadia,

Thank you dear..

Mama Rizqullah said...

Eddy,

Thanks...insyaallah will open for biz soon kot..

-------------------
Missyamissyou,

Thanks dear...semangat akak nak buat lagi..hehehe...

 
Real Time Web Analytics