July 3, 2011

Night Out at Kota Damansara Uptown..*___*

Mode : Enjoy the night


Date : 19th June 2011
Place : Uptown Kota Damansara


On last 19th June 2011 night,mama manage to bring Rizqullah to see Uptown Damansara...
Sejak ayah naik kapal...memang leh bilang dengan jari berapa kali je kami keluar malam...
Memang susah sangat dan malas sesangat mama nak bawak Rizqullah keluar malam...
Lagipun bukan elok kaannn sangat bawak budak2 kecik selalu keluar malam...
Dan jugak bahaya tu mama dan Rizqullah je yang berdua keluar kemana-mana...
So,lebih baik stay kat umah je memalam hari dan tunggu je bila ayah balik nanti...
Barulah gi jalan2 sampai pengsan....


Tapi kali ni mama teringin sangat nak gi uptown Kota Damansara...plan asal nak lepak2 kat Uptown Kelana Jaya...tapi bila sampai je situ...huaaaa..hampa dan kecewa sbb x meriah pun langsung..buat penat je gi sana,since semua dayang2 kata nak jugak gi uptown dan nak tengok camne...so,mama decide shoot terus ke Uptown Kota Damansara...


Di sini camne atmosferanya???


Hanggiiitt okay!!!sangat meriah dan happening di sini...
Siap ada pentas bagai dan orang buat show...
Memang sangat happening kat sini dan jugak parking full...


Alaaah...x yah citer panjang lebarlah...


Let's picture explained the everything...
Layannnn...

We are here!!!
Cop tapak kaki kat sini...
Hahaha...
Masa ni Mak Ngah tengah sibuk shopping tudung...
Mama plak dah siap borong 3 helai tudung bawal gred A..
Sangat murah je...next time nak datang bawak duit berkepuk sikit beli tudung bawal...

Macam-macam adoooo...
Sebut je apa yang anda nak...
Kat sini semua ada...
Tapi don't expect it's original okay...

Kalau jam anda sakit deman selsema ke...
Lah bawak jumpa tabib kat poliklinik Jam nih...
Gereeeekkk!!!

Suasana di sini...
Handbag pun ada...Coach,LV???
Sebut je...pun ada...
**Huhuhu..x mo dah pakai brand2 tu..mesti orang ingat beli kat Petaling street atau uptown,walaupun sebenarnya adalah ORI...huhuhu..**

Selain barang-barangan...
Ada gak tikus kecil ni kat sini...
Atau pun Hamster...huhuhu...sorrylah yer,mama geli tengok dan nak pegang tikus nih...
Rizqullah pun sama gak...geli tengok tikus tu...hehehe...

Selain tikus@hamster...
Ada gak Mr Bugs Bunny@Arnab kat sini....

Pak Su yang sibuk nak beli baju...
Murah2...sehelai RM 10 jeeee.... 

Mama...Rizqullah nak jersi ni pleaseee...
Can I have it???

Dan ayah...ini plak sandal baru tuk Rizqullah yang mama sempat rembat kat Uptown...
Murah je...RM 20...so,ayah x yah marah ek...
FYI ayah,Rizqullah x mo bukak dah sandal tu sampailah kat umah...
Grrr..masuk umah pun nak pakai sandal tu lagi...
Sudahnya dia menangis teresak-esak sbb mama paksa gak dia tanggalkan kasut tu..
Nanti uci marah plak pakai kasut dalam umah...

Okay...ini jelah siri jalan-jalan cuci mata dan perabih duit kat Uptown Kota Damansara...Rizqullah lah paling happy sebab sekali-sekala dapat kuar tengok lampu...jalan-jalan tengok kepelbagaian manusia...ragam dan keletah...it's like a drama okay..x yah tengok TV pun..tengok orang sekeliling kita dah dapat macam2 drama...dari yang bercinta,baru dapat anak,baru kawen dan macam2 lagi...life is so interesting..


Cukup dulu rasanya entry jalan2 di malam hari ni...till my next entry.


Semoga anda semua ceria hendaknya...


Salam...

5 comments:

tiefazatie said...

smaart eh sandal baru rizqullah..=)

soooooour said...

wah...ayahnya atas kapal ke??sedih2...

Mama Rizqullah said...

tiefazatie,

Sandal ciplak je tu...hehehe..tapi yang penting dia selesa bila pakai sandal tu....

Mama Rizqullah said...

Sooour,

Yezzzaaa...Rizqullah anak pelaut...nape dear??

fiq. said...

best ow uptown sini, downtown kat tepeng suam2 kuku ja,,

 
Real Time Web Analytics