July 16, 2011

**No entry tittle**

Okay...sambungan entry pagi semalam...
Huiiihh...4 pagi tu semalam mama bangun just tuk pastikan "War Cry" kami hari ini akan berjaya...alhamdulillah...hampir seharian jugak kami semalam brainstorm tuk cari idea bagi memantopkan persembahan "war cry" kami nanti...apapun,mama enjoy sharing what I found last night..berbaloi-baloi bangun awal pagi tuk help my section create "War Cry" yang lebih bermakna...


Hmmm...yang penting tak der dance step bagai yerr...yang ada hanya gaya 'Haka' dan jugak gaya 'ala2 tentera yang sombong'...itulah yang di namakan "War Cry"...maklumlah nak pergi berperang kaaaann....haruslah bersemangat habis bait2 lirik nya...

Tapi yang paling comel adalah...ada lirik lagu "Wonder Pet".Walaupun telah diubah suai liriknya...tapi mama rasa cam comel je...oh!!!lagu no body by Wondergirls pun ada jugak...Apapun,harap semuanya berjalan lancar hari ni...huhuhu...rugi 1 hari sbb x dapat spend my quality time with Rizqullah...kesian dia mama dan ayah sibuk selalu..but he's lucky to have all dayang2 and Uci yang selalu buat dia lupa kejap kat mama dia...

 Alaaaa...mama kena gi workshop ke esok...
Huhuhu...Rizqullah has to sacrifice one Saturday withput you mama???
Apapun,Rizqullah harap warcry team mama adalah yang terbeak punya!!!

Huhuhuhu...tuntutan kerja memaksa mama balik lambat this lately dan jugak hampir setiap Sabtu mama sibuk dengan aktiviti di pejabat...huhuhu...apapun,once mama ada masa di rumah...Rizqullah akan melepek je kat mama 24 jam...balas dan qada' balik those time yang hilang tu....

Hmmm..ticker kat sebelah tu tinggal lagi 2 weeks plus je dah nak sampai garisan penghujungnya...woooah!!!tak lama lagi boleh kami sekeluarga berkumpul semula dan bersempit-sempitan semula atas katil...so happy seeing the ticket showing less than a month je kami akan bersama...

Okaylah...cukup dulu entry tuk pagi nih..doakan semuanya berjalan dengan baik dan lancar yaaa semua..

Semoga anda semua dikurniakan hari yang ceria dan gembira...

Till my next entry..salam sayang buat semua pembaca blog mama Rizqullah ini...

Selamat berhari Sabtu!!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics