July 24, 2011

Photoshoot suka-suka...

Mode : Photoshoot suka suki...


Date : 27th June 2011
Place : Port Dickson


Yeslah...bergambar lagi kamiiii...hehehe...nak buat camno,kejakunan sikit jumpa pantai dan laut...memacam plak idea keluar tu berphotoshoot sesukahati...kat KL mana ada pantai yang membiru camni...langit membiru pun bukan selalu leh nampak...selalu mendung tapi tak hujan pun kat KL...angin pun tak lah sesepoi bahasa seperti di PD nih...


Ewaaaahhh...bermadah-madah plak mama Rizqullah kebelakangan nih....
Alaaaa...sekali-sekala,bagilah chance mama Rizqullah nak bergurindam dan bermadah bagai...maklumlah,hati tengah kerinduan pada sang arjuna di lautan sana...


Huhuhu...sudahnya 6 bulan + mama kena tunggu dia balik...mak aiii,mencabar sungguh kesabaran nih...kalau x sabar dah selamat dah mama membebel 2-3 jam tanpa henti kat sesaper mangsa malang kat opis ayah...tp alhamdulillah,mama leh sabar lagi sbb I'd really enjoyed with my life currently...hehehe...


Ops...back to the main story ya..jom layan dulu hasil tembakan yang nan ado dari 2 camera...satu nikon dan satu sony...layaaaannn....
**Mama x mo buat apa2 caption...just untuk tatapan halwa mata je entry kali nih...**













Okay...itu je...entry tanpa caption tuk kali ni...hahaha...kenapa mama x letak caption???saja...sekali-sekala less caption and let people interpret apa2 je yang mereka nak...yang pasti we had a blast holiday together and hope mama ada rezeki lebih lagi tuk bawak mereka2 yang amat mama sayangi ini makan angin lagi...suka tengok wajah mereka ceria dan gembira...

Dan paling buat mama happy ialah Rizqullah really enjoyed his short vacation nih...hope bila ayah balik nanti,we will manage to bring Rizqullah to all planned location for our next series of vacation around Malaysia...

Cukup dulu entry tuk kali ini...tilll my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...

Have a nice and beautiful day!!

**Note : Kalau kita benar,kita tak perlu takut,kalau kita salah,kita haruslah mengaku kesalahan kita.Percayalah,orang akan more respect to us bila kita berani mengaku kesalahan  kita.Just be yourself dan tak perlulah menjadi orang lain.**

0 comments:

 
Real Time Web Analytics