July 18, 2011

Sneak Preview : Weekend activity...

Yeaahh!!weekend is over...
Today is Monday and it's day to go work back...
Huhuhuhu...tapi hari ni bersemangat sikit nak gi kerja...
Ekekeke...maklumlah baru balik dari Kem Bina Semangat....
Tapi kem@workshop ini dipanggil as "Serve from the heart"...


Okaylah...entry kali ni mama just nak preview sikit je on what happened on our weekend...
Nak citer yang lebih detail...insyaallah,will story about it in other entry...
Kita bagi suspen sikit dulu...


Since sneak preview kannnn...
Tak leh lah cakap panjang lebar.....
Dah jom mama citer sikit dulu what happened on last Saturday...


On Saturday,16th July 2011...mama ada workshop yang diberi nama as...
"Serve from your heart"...
Apakah intipati workshop nih???
Nanti jelah mama citerkan ya...tapi sangat happy being here walaupun seawal 7.30 pagi dah tercongok kat Swiss Garden Hotel,Kuala Lumpur...
It's sooooo worth it being here with my 2nd family...


Date : 16th July 2011,Saturday


My COBA(Core Banking) team...
We are from IT Department...
Ramaiiiiiiii kan???
Ada lebih kurang seratus lebih dalam department mama je...
Dalam unit mama plak ada lebih 30 orang...

Lagu baru Maybank...
Very nice this song....
Bersemangat nak menari bila dengar lagu nih...
Ehehehehee....

Date : 17th July 2011,Sunday

Kami ke sini pulaaaaaaaaaaaaa.....

We were at Floria 2011,Putrajaya!!!
Hohohoho..

Roses are forever...
Tema Floria tahun ini....

Okay...ini antara sneak preview aktivity mama dan Rizqullah di hujung minggu ini...since on Saturday mama dah spend masa with my 2nd family which is my officemate...Sunday is for Rizqullah pulak...so,fair and square...insyaallah next weekend is more meaningfull since ayah is back with us!!!Yiipppiee!!!lompat gembira dan ombak BESAR!!!


Sangat-sangat happy sbb the time for waiting will be over soon..mama's is crossing finger now for ayah homecoming...5 months plus going to 6 months is such a long-long time...Usia Rizqullah pun nak menginjak ke 2 tahun...and guess what...mama lupa yang Rizqullah dah masuk 22 months on last Friday...hmmm...insyaallah,esok kalau sempat will do some update on Rizqullah achievement for last 1 month....


Okaylah...cukup dulu entry tuk kali ini..insyaallah,jika ada kelapangan...will update with all the tertunggak story...harus laju mengupdate entry coz bila ayah balik nanti lagi banyak nak kena taip dan abadikan di sini...dah tentu all momentos Rizqullah dan ayah  akan mama tepek bebanyak kat sini..coz we only have 3 months together sebelum ayah kembali belayar....


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice Monday!!!

6 comments:

Masni Syafie said...

masa utk anak kena ader jugak...hehe..xkesempatan pegi pesta floria...huhu

Elie Lily said...

ramai ckp pesta floria best kan?
nk pergi jugak! :(

abah khalisha said...

fuh busy betul mama..abah pun busy giler weekend br ni..

Mama Rizqullah said...

Masni,

Betul tu Mas,apapun masa ngan anak kena ada gak...lagi2 bila anak dah mula pandai demand dan tarik perhatian kita...

Mama Rizqullah said...

Elie,

Boleh tahan jugaklah...tak tahan sbb ramai sangat org je...apapun,bunga-bungaan dia seme cantik...

Mama Rizqullah said...

Abah Khalisha,

Itulah...minggu ni agak busy sikit...memacam aktiviti...biasalah bila jadi ibu single not available nih camnilah..kerja and anak kena sama rata...

 
Real Time Web Analytics