August 19, 2011

Alhamdulillah...Rezeki di hari Jumaat..^___^

Alhamdulillah...
Baru je kejap tadi received mail dari Dato Sri pasal bonus...
Suka..suka..leh semua Maybankers lompat kegembiraan dan senyum sampai telinga next Monday yerr...
Gaji plus bonus will be credited to our account...
kayo sikitlah yer seme warga Maybank...
Berapa bulan???P&C okay...hehehe...

Syukur...ada advance bonus untuk kami...
Yang ni baru sikit je diberi untuk membantu persediaan untuk hari raya yang bakal menjelma lagi beberapa hari lagi ni...
Waaahh...tak lama lagi nih nak raya dah...
Syoooknya...tapi sayang,dah hampir berakhir rupanya ramadhan ini...
**sedih...sobss,sobss..**

Dan insan yang paling happy dapat tahu mama dia dapat bonus adalah...

Inilah insan yang paling gembira...
Dah tentu punyalah...
Terus mama terpikir nak beli baju baru tuk Rizqullah...

The only person yang mama care sekarang ni...
Opsss..and ayah jugaklah kannn....
Apapun yang mama buat memang untuk Rizqullah...
Yang penting mama nak semua tersedia untukmu anakku...

Cerianya Rizqullah bila bersama mama...
 Sekarang ni Rizqullah dah mula pandai demand...
Hmmm...apa mama nak beli ngan duit bonus ni yer??
Handbag Burberry dah dapat...soon will be received from Puan Hisiq...
Ipad2???Hmmm...x der kegunaan sangat...
Tapi will put as an option...

Apapun...mama will share the joy of having bonus ni with my 2 heros..
Patutlah asyik gatal je tapak tangan kanan seminggu dua minggu nih...
Rupanya nak dapat extra money selain gaji...
Yeaaayyy!!!

Hehehe...saja nak share the happiness and good new received today...alhamdulillah...rezeki dari Allah swt di hari Jumaat nak mulia ini...walaupun sikit tapi ia tetap membantu meringankan beban hari raya ini....pada semua warga Maybank...gunakanlah dengan berhemat advance bonus tu...


Tak sabar ni nak melangkahkan kaki ke shopping complex hujung minggu ni...yippie!!!


Okaylah...cukup dulu entry pendek tuk hari ni....


Haiiyooo!!!banyak lagi ni entry tertunggak nak tepek kat sini...tapi kemalasan melanda pulak mama Rizqullah this lately....nanti2 jelah mama update citer yang berkapang dalam harddisk mama tu...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice and beautiful weekend...

12 comments:

Cik Tqah said...

hoho..sedapla raya.. beshnyee

PurpLe LoVeR said...

wahhh best nya mas...


saya tumpang happy juga...

aimaniman said...

wow.. bess la dapat bonus.. k/tgn kjaan dah dapat lass week.. mama pulun dok beli PB isshh baju raya aimaniman blom beli.. harap bonus apa plak nie...

aimaniman said...

wow.. bess la dapat bonus.. k/tgn kjaan dah dapat lass week.. mama pulun dok beli PB isshh baju raya aimaniman blom beli.. harap bonus apa plak nie...

Mama Rizqullah said...

Cik Tqah,

Alhamdulillah...ada rezeki lebihh...

Mama Rizqullah said...

Gee,

Thanks dear...dapat sikit je nih...tapi cukuplah,sekurang-kurangnya ada..

Mama Rizqullah said...

Mama aimaniman,

Harap bonus dari papa aimaniman plak pasni...hehehe...

khairul said...

amboi sakan la depa raya tahun ni

muse said...

wah bestnyer dapat bonus hehe apapun selamat menyambut hari raya yang bakal menjelma.

BabyIntan said...

Yg paling happy tentunya Rizqullah! Kan kan kan :D

BabyIntan’s latest n3:

Once upon A Time…
Siapakah Gerangan Pemakai Bunga Ini?
Siapa Yg Terover Seksi Tu?

Mama Rizqullah said...

Muse,

Alhamdulillah...walaupun sikitmtapi jadilah...lepas jugak batuk kat tangga...

Mama Rizqullah said...

Kak Intan,

Betul tu kak..terus saya belikan dia few baju...

 
Real Time Web Analytics