August 17, 2011

Apa tengok-tengok huh???

Ahakksss...tajuk macam nak cari gaduh besar je kannn...
Ekekeke...saja mau bikin kontroversi sikit...
Okay sudah with the kontroversi...
X mo cakap banyak entry kali ini...
**Ahakssss...sebenarnya x der masa nak taip banyak sangat...**
Jom jelah layan gambar2 di 17 Ramadhan ini...
Sempena Wordless Wednesday jugaklah kannn...

Biar less talking and babbling...



My cute flower boy....
**Untuk mama dia jelah yerrr...sbb mama dan ayah dia sentiasa rasa dia comel dan cheekilious di mata mama dan ayah dia...**

Tema Floria tahun ini...
"Roses are forever"


Rizqullah yang suka bangat tengok itik...
Nanti raya kita gi tengok kambing plak yer sayang...
Insyaallah...kita naik ladang onyang...


Roses for Uci yang banyak tolong mama jagakan Rizqullah selama ini...
Maklumlah Rizqullah dah jadi cucu kesayangan Uci dah sekarang ni...
Manja sangat ngan uci dia...
And this is only a small token of appreciation....


Okaylah...short one je hari ni...tak tahu nak bebel apa dah sekarang ni...


Mood malas giler nak mengupdate blog sudah mari...hahaha...ini seme gara2 kepenatan dengan bermacam-macam aktiviti sekeluarga...sejak ayah balik last week...sentiasa ada je aktiviti kami sekeluarga....


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice 17th Ramadhan...


p/s: Lepas sahur tadi sempat gak tengok video serbuan JAIS kat blog Abang Ben,sedih dengan kejadian tersebut dan good job JAIS...menjaga iman orang Islam...MB Selangor???mana statement???Opsss....masuk politik plak..tapi serius,sangat sedih dgn kejadian ini...


6 comments:

Lia-De-Pinky-Leo said...

comelnya dak kecit tu.. hehe

belogkiter said...

comelnya flower boy dia

si para para said...

nice pic
:)

Syazwani Amira said...

canteknye gambar :)
salam ramadhan jg :)

Mama Rizqullah said...

Lia,

TQ dear..^_^

Belogkiter,

Cantek ke bunga untuk Uci...penghargaan kecil untuk Uci yang jaga Rizqullah selalu...

Mama Rizqullah said...

Si Para2,

TQ...baru belajar je nih..

Syazwani,

TQ dear...akak baru belajar...byk benda lagi ni nak kena tahu...

 
Real Time Web Analytics