August 6, 2011

Halwa mata (Floria 2011,Putrajaya) - Edisi 1

Mode : Teruja dan terpegun dengan keindahan alam kurniaan Ilahi

Date : 16th July 2011
Place : Floria 2011,Putrajaya

Okay,since dah lama sangat entry dan gambar2 ni mama peram...dah since mama pun tak der mood nak menaip entry panjang berjela dan sempena bulan Ramadhan nan mulia ini....kita layan gambar2 jelah yerrr...inilah hasil tembakan yang tak berapa sangat dari Mama Rizqullah ketika membuat lawatan ke Floria 2011 tempoh hari....
**Addoooiii...apalah mama Rizqullah nih,dah sebulan lebih baru nak tayang gambar2 nih...basi dowh dah..**


Dan tanpa banyak bicara...just untuk tatapan halwa mata anda di bulan puasa ini....


Antara koleksi gambar2 ketika event Floria 2011 tempohari...layannn...


Belon yang berada tinggi di langit nan biru...
**Sib baik ada lens yang leh zoom jauh...leh captured gambar belon ni...**


Rizqullah is here...
Adoooii..sepanjang perjalanan anak En Redzuan ni nak stylo...
Topi hijau tu x leh bukak langsung dari kepala dia...
Tido dalam kete pun pakai topi...
**What everlah sayang mama,the important thing is...
Mama always LOVE you!!**

Merahnya bunga rose ini....


Us!!!
Sempat lagi berposing sebelum masuk Floral Pavilion belakang tu...


Rizqullah yang excited tengok banyak bunga....
Sekarang ni bila mama sibuk buat bunga dip...
Rizqullah pun dah tahu apa itu bunga...
Pastu mesti cakap..."Mama,wat ngerr"...
alahaiiiii...teruja hati mama ada teman berbicara sekarang ni...
Syoookk sangat bila anak dah pandai cakap ni....
Macam bertih jagung kuar every word dia.....



Last but not least...
Ada lagi ya...tapi next entry yerr...
Okay...ini antara picas yang sempat mama edit dan tepek watermark...ada lagi ni banyak koleksi ketika di Floria yang mama nak share....


Alaah...di bulan Ramadhan ni tak yah cakap banyaklah yerr...kita layan je koleksi gambar Floria ini buat tatapan halwa mata....


Till my next entry...selamat berpuasa bagi mereka2 yang berpuasa...


Have a nice day!!!

4 comments:

are_tik25 said...

nice sgt2!!!
xdpt g aritu...=(

CALLME mar . said...

comeyyyynyeeeee budakk itu ;)

Mama Rizqullah said...

Are_tik25,

Thanks...main tibai je amik gambar2 tu seme...

Mama Rizqullah said...

Mar,

Thank you dear....^___^

 
Real Time Web Analytics