August 29, 2011

Masih bekerja daaa...

Haaaa...itu dia..esok je dikatakan akan beraya...
Tapi semalam ada gak desas-desus cakap raya on Wednesday...
Huhuhu..mana satulah sekarang ni...
Tapi whatever it is kan..mama tetap bekerja hari ini...
Sebab apalah mama Rizqullah tak cuti nih???
Patutnya time2 camni dah bercuti...siapkan apa2 yang patut tuk hari raya...
Heeeeeeeeee...bukan mama x mo cuti...
It's just...mama simpan cuti...
Sebab pasni mama nak cuti2 Malaysia with my 2 beloved hero's...

Oleh sbb mama Rizqullah ini wanita bekerjaya dan susah nak goyang2 kaki sangat..
Terpaksalah mama berkorban sikit sekarang ni...
Bekerja while orang lain sibuk dengan persiapan raya...
Tak leh nak complain apa2 yerrr...just senyum je...
Apa yang paling penting ialah...

I have my 2 most important man with me alwaysss...
Suka sangat bila dapat berjalan-jalan sekeluarga begini...
Pasni kami sekeluarga akan mula bejalan holiday sana sini...
 
Ishhh..x sabar plak rasanya nak holiday bersama keluarga tercinta ini...
Tapiii...dalam next week ayah akan ke Ganu dulu...
Sbb nak amik satu lagi paper yang kena repeat...
Huhuhu...tak pelah ayah,chaiyok!!chaiyok!! yer...
I dan Rizqullah will be waiting for you here...
Pas u balik dari Ganu nanti...
Kita jalan2 satu family...
 
Okaylah..just a little note je tuk hari ini...
Mode raya dah datang...tapi terperap di pejabat ni...
Sabar jelah...now,mama tengah crossing finger minta2 management bagi balik awal hari ini...
Hehehehe...
 
Till my next bebelan...salam aidilfitri buat semua...

0 comments:

 
Real Time Web Analytics