August 13, 2011

Matta Fair...it's holiday plan time!!!

Alamak...kelihatan blog ini akan terabai untuk beberapa ketika...
Serius mama sangat2 sibuk sejak kepulangan ayah...
Kalau dulu memalam leh gak edit2 picas dan taip story mory kehidupan kami sekeluarga...
Sekarang ni hampir tiap malam jenjalan sana-sini...
**Maklumlah...driver I dah balik...ahaksss...**

Ini pun mama curi masa sikit untuk menaip...
Terasa cam x best plak x update apa2 kat sini...

Dan semalam malam kami telah pun menjejakkan kaki ke sini...



Yippiee!!just nice je Matta Fair nih...
Just in time...ayah pun balik canteeek...canteekk je ngan Matta Fair...
Apa lagi semalam kami  telah pun menjejakkan kaki ke sini...
Alhamdulillah...berjaya dapatkan penginapan percuma selama 3 hari 2 malam di mana2 satu Swiss Garden hotel...
Berbaloi-baloi sangat dengar promoter tu membebel...
Ahaksss...jangan marah yerr dik x dapat customer...
Mama dah hampir nak cakap "Yes"...
Tapi sib baik ayah cakap "No"...


Selain itu ada gak kami book penginapan di A'Famosa Resort...
Pun berbaloi-baloi....3 days 2 night + safari + cowboy + 4D...
Total is only RM 244...
Yeaaayy!!nanti leh ajak ayah makan seafood kat pekan baru dan pusing2 kota Melaka..
Naik Menara Taming Sari,Zoo Melaka and so on...


Apapun,sangat berbaloi ke Matta Fair kali ini...
Insyaallah wil having our vacation after raya....
Bulan September ni pun Rizqullah will turn to two year old..
Oh!!how times flies...
Ada lagi a few vacation/accommodation yang mama x dapat nak grab dan jumpa....
Tapi walauapapun,happy sbb apa yang dihajati dah dapat dipenuhi...
Cuma tinggal vacation di Sabah je ni lagi mama x habis buat research..


Fuuuhh...betul2 cuti2 Malaysia kali ni...
Tak tahu nak mula mana dulu...
Coz mama ada voucher Hard Rock Hotel,Penang jugak...
Alhamdulillah...semuanya ini rezeki Rizqullah...
Dapat parents yg berkemampuan tuk bawak dia jenjalan...


Mama dulu kecik2 pun x dapat jalan makan angin camni...
Kalau ada pun...tak sampai jejak kaki ke luar negara cam Rizqullah..


Okaylah..pada sesiapa yang nak gi Matta Fair...
The event is still happened at PWTC,Kuala Lumpur..
It is from 12-14 August 2011...
So,grab your chance to get cheaper vacation...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Selamat berpuasa bagi yang berpuasa...

6 comments:

Salina@IbuAqil said...

Biasalah Mas, dlu inapun macam mas bila sesekali dah berkumpul bertiga.. Memang bnyk aktivitinya.. ;D

khairul said...

nk p jauh la sangat

Lynn Rahman said...

esok kena pegi ni :)

Mama Rizqullah said...

Ina,

Itulah...time camni je dapat bersama...selalu berdua je ngan Rizqullah...^__^

Mama Rizqullah said...

Khairul,

Kali ni dalam Malaysia je...

Mama Rizqullah said...

Lynn,

Baik gi...sekali sekala holiday dengan berjimat sekali

 
Real Time Web Analytics