August 23, 2011

Meeting Miss I'esha Damia...

On last 26th July 2011,sempatlah mama bawak uci dan jugak nek ngah gi tengok Rizqullah 2nd cousin yang hari tu mama dah citer pasal kelahiran dia dalam entry ni --> Welcoming I'esha Damia...kebetulan plak on that day mama was on leave due to entah apa entah..mama pun tak ingat dah....hahaha...

Apapun,it's feel fantastic seeing this little gurl...she like an angel and smell sweet...(well,siapa yang pernah bau baby...you know how's the smell is...haruman dari syurga okay...)...it was impromptu plan actually,suddenly mama tergerak hati nak melawat dan menziarah nek ngah di Shah Alam...kesian kat dia sbb selalu duduk sorang...bila cucu ada je baru meriah rumah tu...pastu hari tu pun dia ada datang umah and saying something yang tak sedapkan hati mama...as anak buah yang dia pernah sangat sayang dulu,mama tergerak hati to give her a visit to make sure that she's okay...dulu dialah yang jaga mama while uci gone to work...and I've been grown up with all boys...

Then tetiba plak hati tergerak nak gi tengok this little angel...nak gi visit mama tak tahu the address,so cadangkan pada nek ngah tuk tunjukkan jalan nak visit this little angel...luckily nek ngah nak ikut and show us the way...

Alahai...jom tengok jelah gambar2 yang sempat mama capture during our short visit ni...

Layannn...

Nek Ngah with her cucu...
I'esha Damia and Mamad the bam bam...

Nenek-nenek and cucu.... 

Uci Rizqullah with I'esha Damia... 

The sweet I'esha Damia... 


Okay...this is some of picas and updates on this little angel...
Pada kak Intan dan Bob...
Jagalah permata hati ini sebaik mungkin...didiklah dia menjadi insan yang cemerlang,gemilang dan terbilang...
Semoga I'esha Damia menjadi seorang wanita solehah dan seorang anak yg membanggakan mama dan ayahnya...

Okay cukup dulu bebelan di pagi hari ni...

Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice day!!!

4 comments:

anisalya said...

comel baby.
macam muka baby boy pun ada.

Si Manis Butterfly said...

comel nye baby ni...

Mama Rizqullah said...

Anisalya,

Comel sangat...bidadari dari syurga,harum sangat bau dia walaupun x mandi lagi...ish,rindu plak bau baby..hikhik

Mama Rizqullah said...

Si Manis Butterfly,

Yuppss...sangat comel!!sampai akak pun rasa cam nak ada baby baru..hehhee...

 
Real Time Web Analytics