August 10, 2011

Menjamu mata (Floria 2011,Putrajaya) - Edisi 2

Entry hari ni iklan dulu yer...petang nanti baru pergi amik tuan besar pulang dari Bintulu...
Waahh!!semangat sangat hari ni mama rasa...
Tapi sebelum tu...jom layan iklan dulu...


Sambungan koleksi Floria 2011...kan I dah cakap ada banyak gambar nak tayang kat sini...heeeeeeeee...ini 2nd edition plak...


Since ini adalah bukan Ramadhan,malas nak cakap panjang berjela sangat...jom layan jelah sambungan koleksi gambar ketika Floria pada bulan lepas...

Rizqullah and mama berdiri depan wording perbadanan Putrajaya...
Tanda kami telah ke sini...
**Pinjam ayat Maria Tengku Sabri sat naaa...**





Rizqullah with his dayang2...
Manja sangat dah Rizqullah ngan Mak Teh sekarang ni...
Mak teh pulak rajin melayan Rizqullah..


My flower boy...
Sepanjang kat Floria ni...
Dia je yang pegang bunga tu...



Seorang pelancong yang nak bergambar dengan kami...
Errrkk...masa tu macam terpinga-pinga jugaklah...
Tapiiiii...layankan jelah...


Okay...ini antara koleksi 2nd batch yang ada dalam harddisk mama...banyak sungguh gambar yang mama dan mak lang zetti captured during our visit ke Floria 2011 nih...maklumlahkan seme pun cantik...jadi haruslah diabadikan semua kecantikan ini melalui gambar...nak amik bawak balik karang kena kejar plak nan organizer..muahahaha...


Serius sangat geram tengok bunga-bungaan yang ada di Floria nih...sejak Floria ni diadakan...mama tak pernah miss pergi every year...cuma this year kunjungan ke Floria without En Suami...sebelum2 ni selalu gi ngan dia...bila masuk je kawasan bunga-bungaan...mood tetiba bertukar jadi "sedang hangat bercinta"....hehehehe..itu kalau pergi ngan Mr Hubbylah...


Tapi since kali ni gi ngan Rizqullah...mama enjoy jugak walaupun penat mengejar Rizqullah yang tangan dok gatal seme benda pun nak usik...yang paling mama geram..sesedap rasa ajinamoto dia je nak cabut2 bunga yang ada...sib baiklah x der orang nampak..ekekeke...


Okaylah...cukup dulu entry iklan Floria ni...insyaallah...will share our joy today malam karang,itupun kalau larat nak menaip ek...


Petang nanti nak gi sambut En Suami kat KLIA,mama and Rizqullah will pick-up ayah kat sana...


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice Ramadhan!!!

6 comments:

Ummi said...

mas..nape gambar macam x berape clear ek?x puas nak tengok..

Mama Rizqullah said...

Syikin,

Sbb saya kecikkan size dia...hehehe...nak letak clear kat sini mmg besar size dia..nanti saya upload kat FB...clear sikit..

HaninFarshid said...

heee...mesti tengah excitedkan? ;) petang nie pun hanin gi KLIA gak..amik mama hanin balik from JB :) kalau terjumpa..nanti kiter tegur-tegur eh? take care and enjoy your time manja2 with him.....mesti rizqullah excited macam mama dier....;)

khairul said...

kan best klu kt Penang ada camni

Mama Rizqullah said...

Hanin,

Laa..ye ke??tak jumpa plak hanin semalam...tp i x parking pun semalam,just amik kat depan arrival je.

Sebab Rizqullah tengah syok tido dalam kete..huhuhu...

Anyway,nanti kita plan jumpa ek..selalu connected through blog je.

Mama Rizqullah said...

Khairul,

Leh cadangkan pada kerajaan penang..hehehe...

 
Real Time Web Analytics