August 9, 2011

Meracau tahap maksima!!!

Heeeeeeee...tajuk suspen di kala bulan puasa nih...
Mama bukan meracau apa...
**Meracau-racau nih...nanti batal plak puasa...**
tapi happy dan senang hati bangatsss nih...
sbb buah hati nak balik dalam masa kurang 48 jam....
Hati isteri mana yang tak teruja dan hati kekasih mana yang x eksited nak bertemu dengan insan dia sayang kannnn...rasanya setiap manusia yang bergelar insan bercinta ini akan merasai perasaan yang macam mama rasa nih....
**ermm...tak tahulah pasangan lain yerrr...bagi mama,inilah yang mama rasa tiap kali hubby balik dari belayar...walaupun jauh beribu batu,namun kasih antara kami tetap kekal macam mula2 bercinta dulu...ewaahhh...**

Yipppie!!!!Esok dah boleh peluk2 bertigaan...bersempit-sempitan atas katil...
Dah lama x bersempit-sempit cam tin sardin atas katil...selalu malam Rizqullah yang conquer katil..kali ni ayah balik...kita tengok nanti siapa himpap siapa...
**Haiipppp...jangan pikir yang bukan2 yerrr...karang kurang pahala puasa tu...**
Elok sangatlah 2 hero saya tu...2-2 pun melasak bila tido...
Entah2 last2 mama dia yg kena tido kat lantai...
**Nampaknya camtulah kannnn...dah 2-2 melasak...mau jatuh katil mamanya nanti..**
Tapiiiii...walauapapun kamu berdua adalah hero kesayangan saya!!!


Love you both sangat2...
Dan yang paling terujanya...
Insyaallah...mama akan bercuti tuk jemput ayah di KLIA petang Rabu nanti...
Oucchhh...touching moment nih...
Jangan mama plak yang menangis tengok Rizqullah dan ayah berpelukkan antara satu sama lain...dah lerrr mama Rizqullah ni mmg hati cepat terusik....lagi2 moment2 cam ala-ala dalam filem hindustankan...lagi arr touching sesangat...tak semena-mena je air mata menitis...pertemuan semula anak dan ayah yang terpisah antara lautan dan darat...


Yang pasti...mama nak charge bateri camera penuh2...harus captured all this momentos nanti....hmmm,nak kena cari baju cantik sikit tuk Rizqullah dan mama...hikss...


Apapun....we will be together again sooon...
Dan insyaallah...blog ini akan dijanakan kembali dengan entri-entri...
Jalan Jalan Cuci Mata bersama kami sekeluarga...
**Holiday...holiday...holiday..**
Planning dalam kepala mama memang penuh sepanjang 3 bulan nih...
Insyaallah...will share all the experience with you all nanti...
**Ewaaahh...mama ni bajet cam ada sangatlah org nak bacakan...**


Insyaallah kalau rajin plus bersemangat...will share the great momentos pertemuan semula kami anak beranak yang terpisah lebih 6 bulan nih...dah jadi macam jejak kasih pun ada gak ni mama rasa...hua..hua..hua...


Apapun...this picture down here..



Will be like this picture soon...


Tak sabar plak rasanya nak tengok wajah kesayangan hamba ni...nanti mama nak ajak ayah jalan2 Sunway Piramid...leh naik ferris wheel lagi dengan Rizqullah...heeeeeeeeee..
^____^

Okaylah...cukup dulu bebelan entry yang sangat teruja dari mama Rizqullah ini...thanks pada yang tinggalkan komen dalam entry sebelum ni...
**serius mama tak sangka ada gak silent reader blog mama nih...tq Sufia sebab sudi baca blog saya yang entah hape2 je kengkadang tu...meroyan je kot yang banyak...hehehe...**
Insyaallah will reply to each of one you...thank you sangat2 sbb sudi baca entry mama Rizqullah ni...terharu sangat nih...ahakss...

Till my next entry...salam sayang dan salam senyum sampai telinga dari mama Rizqullah buat semua...

Have a nice and beautiful day!!!

Salam...

5 comments:

Sufia Mahzan said...

Owh, TQ. Saya suke baca cite wanita kuat. Bukan mudah nak uruskan rumahtangga bila seorang je kan?

Anyway, keep on writing!

Ummi said...

nak tumpang teruja jugak! :)
lega..tumpang hepi utk mas..dapat raye sesama kan..alhamdulillah..

PurpLe LoVeR said...

wahhh seronoknya mas......

i'm happy tooo

yudee said...

wahh..happynya!!
Rizqullah kayaknya pengen adik tuh...

Shiela Latif said...

tak sabar nak baca entri jalan jalan jalan ;D

 
Real Time Web Analytics