August 18, 2011

Senyum jelah kali ni...

Huhuhuhu....serius this lately mama sangat2 moody...
Maybe PMS kot...entahlah...
kat opis pun sangat2 sibuk with deko dan preparation tuk majlis jamuan hari raya kat department mama...
**Kerja jangan cakaplah...senantiasa melambak-lambakssss..tapi senyum jelah kannn...**
Maklumlah...mama ditugaskan tuk jadi director tak bergaji tuk perayaan kali ini....
 Dan syukur alhamdulillah...i've got all the support from my beloved team member...
Thanks korang seme sbb support je idea entah hape2 dari mama Rizqullah nih...

Nak tahu camne ideanya???
Insyaallah...one day mama bawak camera amik hasil idea dan kerjasama kami satu department....
Suka sangat bila ramai yang menghulurkan bantuan...walau kengkadang tu cakap je lebih...lepas tu nan-ado je...apapun still happy with it sbb ada gak inisiatif nak memberikan idea dalam mencantikkan lagi dan memeriahkan lagi sambutan hari raya...

Okaylah...hari ni nak berbuka makan apa ek????



Tengok Rizqullah makan aiskrim ni pun cam sedap je...
Hmmm...leh buat pembuka selera...
Yummm..yummm...
Bak kata Rizqullah sekarang ni...
Haihhh...seme makanan pun yummmm,yummm je yer anak mama...

Apapun....bertiga lebih baik...
Dan kalau berempat pun berlima pun best jugakkk...

Okaylah...actually mama tak der mood sangat nak bercerita hari ni...kejap lagi dah nak balik...aduuuuh..kena plak naik LRT hari ni coz ayah antar Cik City Payung ke Pusat Service...kan kete Cik City Payung kena call back due to the engine problem last few month back...sib baiklah En Redzuan ada isteri yang genius...kalau x sampai bila pun surat tu tak sampai ke tangan...grrrrr...apapun,i forgive you guys...

Hope nanti sempatlah mama balik dan gi bazaar ramadhan with my 2 hero's...rasa cam nak berbuka kat luar je hari ni....sib baiklah arwah angku ada belikan mama satu car lagi dulu**yerrr mama Rizqullah anak manja**...sekarang ni car tu mama dah bagi kat Mak Ngah tuk kegunaan keluarga...bila terdesak jelah mama pakai kete tu...kalau x mak ngah akan guna buat jalan2 jauh...fuuuhhh,kete banyak kenangan tu...

***Ishhh...sejak puasa ni asyik rindu je ngan arwah...memacam plak memori bersama dia menerpa kembali...rindu-rindu-serindunya....**

Okaylah...insyaallah,kalau sempat malam nanti mama draft sesiap entry tuk esok pagi...
Apa mau citer??mama nak citer pasal buka puasa kat hotel nak???
Perrrgghh!!!sluuurrppp...sluurrppp...
Alhamdulillah...rezeki this lately...
Selalu dapat makan free je kat hotel2...
syok sangat bila ada yang ingat kita dan menghargai kita...
Last week dah ke Hilton KL,this Sunday plak...
Insyaallah berbuka di The Palace of Golden Horse...
Dan next day pun mama ada lagi invitation makan kat hotel...

Alhamdulillah...rezeki dari Allah swt...
Yang penting semua makan2 kat hotel ni FOC...
Hmm...terasa plak nak ajak ayah bersahur kat hotel...
Nak buat sekali lagi cam time bercinta dulu...
Bangun awal pagi then gi bersahur...
Jeng..jeng..jeng..tertiba mama ada idea bernas nak buat...
Hahaha...

Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice and beatiful day!!! 

 

4 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

suke tengok akk bertiga..lengkap semuanye kak..bahagia sangat

Marsha~ said...

Happynyeee... Org tersayang ade buat ape pun happy je....

Mama Rizqullah said...

Iqa,

Tq dear...6 bulan sekali baru dapat manja2 camni..huhuhu...dapat 3 bulan bersama camni pun jadilah...

Mama Rizqullah said...

Kak Marsha,

Yezzzaa...sekali sekala dapat camni...bersyukur dia dapat balik...kalau masuk 7 bulan - 8 bulan...ada pejabat yang kena bako nanti...hehehe..

 
Real Time Web Analytics