August 4, 2011

Senyumlah!!!

Tak der apa pun mama nak share pagi nih...
Mood sangat-sangat ke laut di kala ini...

Arrrgghh!!!tensionnya....
Macam-macam masalah yang tak leh nak share ngan sesaper pun...

Tapi walauapapun....
Senyum jelah....

Dan senyuman si dia ini adalah penawar untuk mama...


Thank you my dear son for chilling up mama's life...rasanya tanpamu anakku,entah camnelah mama di kala ini...mau tiap kali ayah call mama membebel panjang....ekekeke...


Apapun...tika dirundung macam2 masalah...bertawakal sahajalah pada yang Esa...insyaallah,akan dipermudahkan segalah-nya...


Have a nice and beautiful day!!!

**Syok sekarang ni...ada teman lawan bercakap...Rizqullah dah pandai cakap banyak benda dah sekarang ni...at age of 1 year and 10 months dah pandai cakap memacam....syukur2...selalu tanya pasal ayah....see ayah,kan dah cakap...u balik nanti Rizqullah dah pandai cakap...dan paling best bila dia ajak kita duduk berlawan cakap ngan dia...hahaha...best moment being parents...**

4 comments:

iszieylyanziy said...

comelnyeeee :)

ZuRaNaI said...

rizqullah tman mama okey..

Mama Rizqullah said...

iszieylyanziy,

Thanks dear...itulah pengarang jantung akak...

Mama Rizqullah said...

Zura,

Thanks dear...itulah,sib baik ada si kecik ni...kalau x mau tekanan jiwa raga mama dia...

 
Real Time Web Analytics