August 22, 2011

Tolonglah Undi kami...**please,please..**

Dear Valued Friends and blogger yang di sayangi semua...
Kindly please vote for us on this competition...
Atau dalam bahasa melayu...
Tolonglah undi di contest ini...
**Please..pleasee...tolong kami ya..**
**Ehehehe...mama dah macam peraih undi plak...***

Apapun,leh click kat link bawah ni and click 'Undi'...
Tapi kena ada account facebook ya...
Really appriciate your support to Rizqullah and mama to win this contest...

Mamy Poko Contest...

**pssstt...klik kat gambor bawah ni pun boleh.. **




Owh...sesambil tu mama nak share gambar terbaru kami....yeaayy!!bertiga itu sangat indah perasaannya...lagi2 this lately non-stop activity meronggeng satu family...sampaikan blog ini sudah hampir dan mungkin akan terabai lama(plan holiday berjela-jela dah nih,lagi panjang kaki sbb ayah dah join vacation club..yippie,pasni mama dan Rizqullah ada tempat lepaksss..TQ ayah)...huhuhu..ini pun sangat-sangat banyak entry yang tertunggak dan insyaallah will cergas sharing those interesting story with you guys...**ewaah,interestinglah sangatkan...**

The 3 of us...
Happy together...jalan2 sana sini sekeluarga...
Thank you Allah swt for giving this LOVE to us...
Semoga tiada yang mengganggu keharmonian rumahtangga kami...

Hope you all semua vote for us yaa...

Okaylah....cukup dulu entry ringkas pagi ni...insyaallah ada update lagi nanti...to Mak Ngah Marina...Happy Birthday yaaa...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...Rizqullah cakap nak wit raya manyak2...dia kata sampul raya mama leh sponsor,tapi isi dia kasi lebih2 sikit yer...hehehe...


Pada semua lagi sekali...mama nak minta bantuan anda semua tuk vote kami bagi contest ini ya...pada yang nak join pun leh join..no harm to try kan...the more the merrier...


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Pssstt...yeayyy!!!lagi seminggu nak raya...syokknya!!!

6 comments:

Lynn said...

wahh..comelnyer..^_^

Kad raya digital untuk korang

Marsha~ said...

best jugak ekkk

abah khalisha said...

Good luck
Bila wanita shopping...

Mama Rizqullah said...

Lynn,

TQ dear..undi kami yaaa

Mama Rizqullah said...

Kak Marsha,

Apalagi...mai ler join contest nih..

Mama Rizqullah said...

Abah Khalisha,

Tq...mailah join sekali...

 
Real Time Web Analytics