September 21, 2011

Birthday lagi???

Happy belated Birthday Mak Ngah!!!

Semoga Mak Ngah happy selalu dan dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki selalu..
Semoga dipercepatkan bertemu jodoh dan jugak janganlah memilih sangat...hehehe..


Just a very,very simple birthday celebration je dari mama...
Sebab actually on last 22nd August 2011 mama ada majlis buka puasa with vendor kat Swiss Garden KL...rezekikan...haruslah tidak menolak...hehehe..
Jadinya,beli kek pun mana yang sempat grab je...seme pun last minute je...


Dan ini adalah hasil sambutan harijadi suprise + kelam-kabut...
At first Mak Ngah ingat x der pun org nak nyanyikan and bawakkan dia kek harijadi...
So,malam tu dia pun sibuk2 ajak uci buat kuih samprit...
Mama plak balik lambatkan...makan banyak and plus nak beli kek and pizza lagi...
Jadinya agak lewat...dekat kul 10.00 malam baru sampai umah...


Mak Ngah pun dah kuciwa sikit...hehehe....
Suddenly ada org nyanyikan lagu "Happy Birthday" sambil bawak kek dari depan...
Tengok kak long dia bawak kek and seme follow belakang...
Barulah Mak Ngah senyum sikit...
**Ahaksss..dia nak emo arr tu seme buat bodo je on her birthday...ekekeke...**


Dan ini adalah some pictures yang ada...
**Semua gambar ni ayah yang amik...so,harap maaf kalau kualiti gambar x berapa nak best...(macam nak salahkan hubby je kan...ekekeke...)**


Jom layan 3 gambar yang bolehlah approve by Finas(apa kena mengena dalam ini entry) tuk ditepek kat sini...

Kek untuk Mak Ngah yang disayangi...
Selalu "What's up??" ngan Rizqullah...
Sorry sangat ya dik,ini jelah yang sempat kakakmu rembat...
Terlupa plak Swiss-Garden ada jual kek... 

Tengok tuuuu...
Siapa yang over lebih???
Dak kecik pengarang jantung Mak Ngah yang melebih-lebih...
Bajet cam dia punya je kek tu kaannn...
Beriya je dia tiup lilin tu...
**Alamak!!!mama terlupa plak pasal birthday cake cutting ceremony tuk Rizqullah...**
**Hmmm..buat hujung minggu ni jelah...leh share kek ngan Uci...heee...**

 Yeerrr...nak potong cake pun kena jemput YB ni yerr...
Orang lain x leh potong...
Kek itu dia yang punya...hehehe...
Macam2 hal dak kecik sorang ni...
Tak dapat potong cake tu,bergemalah suara takbir dihari raya...
Eh,silap..bergemalah suara dia satu rumah..

Ini adalah antara gambar yang kira cunlah nak tepek kat sini...ni seme sbb mama malas nak amik gambar due terlalu kenyang dan penat seharian di pejabat dan memenuhi jemputan berbuka puasa...this is  hidup wanita bekerjaya...luckily I have my husband beside me always...dia pun tak bagi mama berhenti kerja,kalau nak dia kata tunggu dulu sampai impian dia tercapai...pastu mama leh buat apa je yang mama nak buat...


Again...we wish Mak Ngah...


HAPPY BIRTHDAY!!


and may Allah swt always bless and protect you...
We love you so much...


Till my next entry...salam sayang buat semua...







0 comments:

 
Real Time Web Analytics