September 9, 2011

His conquering my place!!!

Hamboooii...hamboooii...hambooiii...
Ni anak sape ni buat kacau???

Anak sape ni yang tak malu duduk kat cubicle mama???
Siap conquered habis nih???
Macam 2nd house dia je....macam dia plak yang keje ngan bank rimau ni...
Huhuhu...Rizqullah pun teringin gak ni dodok tempat mama...
Mama pun bagi chanceslah kan bagi dia merasa duduk kerusi yang mama duduk saban hari tuk cari rezeki kami sekeluarga...
Sebab dah besar nanti tak tahulah samaada mama masih di sini lagi...
Atau dah pun berhijrah ke tempat lain...


Jom mama share keletah anak kecil kesayangan saya ni bila dapat peluang keemasan duduk di 2nd home mama...tempat yang saban hari mama habiskan masa di sini...

Rizqullah  tengah syok dok main PC mama...
**Sila abaikan keadaan kubikel mama yang bersepah...**
**Busy okay...tak sempat nak bersihkan tempat...**

Tekun betul je dia...
Konon2 tengah busy kerjalah tu yer....
**Bestkan dodok tempat mama sayang???siap ada fan kecik lagi...**

Siap nak taip-taip tuuuu...
Haiiih...boleh tahan gak anak teruna mama nih...

Amboooiii...tekunnya dia workkkk!!!
Pandai ke anak mama buat keje??
**Itu dia printsaver mama...gambar kami sekeluarga...
Penguat semangat mama bila tiap kali masalah kerja menimpa...**

Jawab tepon plak....

Macam iye-iye je dia...
Padahal mana ada orang tepon pun...
Ni seme sebab perhatikan mama sebelum ni yer...
Patutlah sibuk sangat nak duduk tempat mana...
Nak immitate apa yang mama buat yer sayang...

Some pictures penguat semangat...
My family...
Merekalah jantung hati penguat semangat saya saban hari...
Mereka jugalah yang selalu buat saya senyum dan kembali ceria...
Me love you both soooo damn much...


Ini adalah siri jelajah jalan2 Rizqullah....time ayah ada camni jelah Rizqullah leh jalan camni...bila ayah x der nanti,duduk diam2 kat umah jelah yer sayang....inilah dia tempat mama mencari rezeki...saban hari dok pikir nak kemaskan tempat tu...tapi nampaknya,makin hari makin sepah je...hadddooii...need to find time jugak ni satu hari to kemaskan...


Okaylah...cukup dulu entry tuk kali ini...haiiihh,sangat-sangat sibuk this lately with macam2 hal...weekend ni je dah penuh jadual dengan orang kawen,open house dan jugak beraya...and Sunday plak dah bertolak ke Damai Laut...fuuuuhh,such a hactic week...tapi yang penting,i'm happy and feel blessed with it coz I always have people who I loved so much around me and beside me...Thank you Allah swt,Alhamdulillah...


Till my next entry...salam sayang buat semua yang sudi singgah ke sini...


Have a nice and beautiful day!!

5 comments:

Salina@IbuAqil said...

Ada gaya ler jd worker holic nnt tu.. ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alala bijaknye..

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Mama Rizqullah said...

Sal,

Hahaha...dia mmg suka copycat apa mama dia buat ...sebelum tu dia perhatikan je...pastu dapat peluang dia plak buat...

Mama Rizqullah said...

Mama Amana dan arief,

Biasalah...budak2...seme pun nak kacau kan...hehehe

 
Real Time Web Analytics