September 18, 2011

Iftar with BIFARZ Boys...




**Ehem...ehem...nyenyak cik abang sorang ni tido...
Nak ke manalah dia agak-agaknya???**


Haaa...itu dia,dari tajuk pun sudah tahu kannn...dah ada wording Iftar tu maknanya adalah entry yang sudah berkepuk lama di simpan...entry dari bulan puasalah sebenarnya kannn...bila lagi boleh beriftar kalau bukan di bulan Ramadhan...hehehe...


Bukan apa...mama sangat2lah malas plak sekarang ni nak tepek2 gambar2 kami sekeluarga...tapi bila pikirkan Rizqullah...mama teruskan jugak niat sbb nak dia tahu kisah hidup dia bersama mama dan ayah...


Alahai...mama tak mau buang masalah...jom layan jelah some edited picture collection kami sekeluarga while berbuka puasa beramai-ramai...this is all ayah BFF...dan secara tak langsung wife2 mereka semua pun dah jadi kawan2 mama...

While our little prince is taking is nap...
Mama dan ayah camwhoring kejap ketika menunggu yang lain sampai...

Sementara menanti tuan rumah@host sampai...
Apalagi...gossip time lah kaan...
**Suka mama time ni sbb ramai yang cakap mama dah slim...tapi cuba tgk sekarang...dah naik balik...huhuhu...**

Halwa mata sikit...
Antara portluck yang dibawa...

Suami2 dan anak menanti...
While isteri-isteri sibuk di dapur menyiapkan hidangan...

Antara makanan yang ada....
Pulut panggang yang kami beli dari Bazar Ramadhan...hiks..

Sambal sotong masakan Ninna...
Sup sayur hasil masakan hmmm..tak ingat dah siapa...

Udang with cheese masakan Raidalina...
Kailan kicap pun sedaaappp gak...
Tak ingat dah siapa yang bawak...hehehe..

Ikan sweet sour dan jugak ikan bilis nyum,nyum...
Ini adalah antara food yang ada...
Memacam ada...dari pembuka selera sampailah ke desert...
Sangat2 kenyang makan semua ni...

Sebelum berbuka...
Sempat jugaklah kami semua bergambar...
Boys and Girls...
Weeee...sangat happening..jom kita portluck raya pulak jom...


Okay ini ada antara entry tertunggak yang dah lama mama simpan...sekali sekala berkumpul camni memang best...


Alahai...x berkesempatan nak menaip panjang lebar lagi...ok,mama tinggalkan disini dulu...


Till my next entry..salam sayang buat semua...

 
Real Time Web Analytics