September 8, 2011

Ipad oh Ipad...

Syoookk giler main orang punya Ipad 2...
Rasa cam nak beli satu je...
Best je tengok kan orang pegang Ipad...
Rasa cam "Waaaahh,bestnya dia ada Ipad.."


Tapi itu adalah perasaan kami pada hari tu....



NOW...we had our own Ipad 2...
Thanks to ayah buying this gadget for our family...
Rizqullah yang paling suka coz leh tengok UpinIpin dia di mana-mana...
Dan jugak bila-bila masa...
Mama pun suka jugak coz boleh berFB di mana-mana...
Lagi2 kami amik yang with Wifi+3G...
Harus online di mana-mana...

Tapi itulah..walaupun online di mana-mana...
Tetap blog tak berupdate hari ini...
Tetap FB x der status baru pun...
Hahahaha...bukan apa...
Mama online...cuma x sempat nak post or comment di mana-mana...
Sangat super duper sibuk di pejabat this week...
Lagi-lagi nak siapkan task sebelum bercuti panjang minggu depan...

Yeaayyy!!!we are going for our 1st holiday next week...
So happy...coz gonna spend my time with my 2 beloved guys...
**Untung mama ada 2 jejaka yang sayangkan mama...**


Okaylah...just a short one je...
Again...thanks to ayah for the Ipad2...
We really happy and loved it...


**Huhuhu...ada member opis mama sibuk tanya apa ayah beli tuk mama selepas balik dari kapal ni...Dan jawapan mama...ayah belikan the whole world tuk kami sekeluarga...sbb bagi mereka ayah banyak duit,therefore will be able to buy a lot of things for us...sedih je bila ada orang expect camtu...apapun,the most important things yang ayah bawak balik ialah...his LOVE towards us...it can't be compared with the Ipad or even anything else in the world....**


Hmmm..cukuplah tuk kali ni...nak kuar with my lovely hubby makan malam...he just back from Ganu...so,it's family quality time...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice and beatiful day...

10 comments:

Noraien said...

semoga berbahgia selamanya..

comel nyer anak akak :D

PurpLe LoVeR said...

wahhhh seronoknya melihat kalu happy ber3.....wahh rindu juga nk mcmni...
hubby dilautan sana...lama lg mau pulangnya huhuuu

rizkullah minat upin ipin ya..sama la dgn faheem :)

EiJa ZaQuaN said...

wah srnoknya rizqullah ayah dia dh belikan ipad ye..

my son zaquan pun expert dok main ipad w/pun br usia 3 thn..tp dok ngendeng ipad acik dia jerk..kami x belikan pun utk dia..huk3..

ctk said...

wah...seronoknyer mama dapat ipad...hehe..mOga sentiase bahagia berkeluarga ye...ank kamoo sangat2 cOmey :D

myza said...

best mama rizqullah dpt Ipad.kami tgh survey ni..akak beli yg brape GB? harga boleh bgtau x if amik yg Wifi+3G? lagi satu laam x depa install software lepas beli tu?tQ

Mama Rizqullah said...

Noraein,

Thanks dear...same to you jugak ya,semoga anda pun bahagia juga...^__^

Mama Rizqullah said...

Gee,

Tinggal lagi sebulan lebih je lagi ni..huaaa...sedihnya,kejap je masa berlalu...tension je bila pikir dia akan naik kapal balik lagi soon...

Itulah,penat melayan minat upin ipin dia..sampaikan kita pun naik muak dan hafal script citer tu....leh geng ngan faheem ni...hehehe...

Mama Rizqullah said...

Eija,

Terpaksa belikan sbb kalau x ke mana2 nak tengok upinipin...huhuhu...jenuh kalau gi holiday nak cari upin ipin dia...

Mama Rizqullah said...

ctk,

Thanks dear...bertiga sementara je ni...nanti ayah akan belayar kembali...huhuhuh

Mama Rizqullah said...

Myza,

Kami amik yang high spec terus 64GB+Wifi+3G...rege dia dalam RM2,499 itu kalau kat MacCity..kalau kat Low Yat tak sure berapa sbb kat situ lagi murah coz AP...bukan ORI...

Kalau yang 32GB+Wifi dalam RM 2199 kalau tak salah...paling murah 16GB+Wifi dalam RM 1,899...

Belilah satu..syoook sangat main game...ekekeke...

 
Real Time Web Analytics