September 25, 2011

Last weekend of Syawal...

Fuhhh...banyak sungguh jemputan di minggu yang ini...
Sampai dah tak tahu nak mula dari mana dan berakhir di mana...
Apapun...terima kasih sangat2 dari kami sekeluarga sebab sudi jemput kami datang rumah terbuka anda semua...
Dari sedara-mara,rakan sepejabat mama,rakan perkapalan ayah dan jugak kawan2 lama@sahabat2 lama...
Ini belum lagi kira yang jemputan rumah terbuka company2 lagi...
Alhamdulillah...ini semua rezeki okay...
Cuma x nampak je...orang kata rezeki tersembunyi...


Apapun...kami sekeluarga mendoakan anda semua yang menjemput kami dimurahkan rezeki selalu dan dilindungi Allah swt...
Terima kasih sebab sudi berkongsi rezeki dan sedikit kegembiraan anda bersama kami juga...
Hari ni plak...kami sekeluarga ada open house dan wedding...
Hmmmm...tak tahulah sempat ke tak sempat nak pegi semuanya...


Ada family gathering lagi kat Bangi nun sana...
Sangat2 penuh jadual hari ni...
Inipun mama curi masa sikit tuk taip entry ni...
Sementara menanti Seafood and Potato Pie mama dalam oven tu masak...
Curilah kejap masa menaip entry ni...
Seafood & Potato pie tu mama nak bawak tuk family gathering kejap lagi...
Sangat super-duper sibuk this lately sampaikan ini blog pun agak terabai...


Insyaallah...
Mana jemputan yang sempat...
Kami bertiga akan hadirkan diri...
Terima kasih pada yang mengundang...


Next week pun sama...mama akan sangat super-duper-triple Bz like a bee...sbbnya next week mama kena jadi penggubah hantaran fresh flower tuk cousin mama...errrmm,yang tu nanti2 jelah mama story ek...insyaallah kami akan berada di Melaka selama beberapa hari...terima kasih diucapkan pada mereka yang nak bertemu dengan kami di sana...


Bukan mama Rizqullah tak sudi tau...mama Rizqullah ni pemalu orangnya...nampak je macam the rock...tapi tak yer....hehehe...lagi satu,mama Rizqullah ni tak ler peramah mana...dalam blog ni je nampak cam hu-ha-hu-ha...tapi banyak diam je...tak caya leh tanya mereka yang penah jumpa mama Rizqullah...


Okaylah...cukup dulu entry pendek ni...nak gi check Seafood and potato pie punya progress...harap2 menjadilah hari ni...sbb first attempt hari tu gagal...uhuks...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice and fantastic weekend uollssss...

2 comments:

anisalya said...

selagi ada sywal selagi tu la ada rumah terbuka.

Mama Rizqullah said...

Betul tu Anis...selagi itulah,makan...makan...makan...hehehe...

 
Real Time Web Analytics