September 26, 2011

Macaron Sedap kottt...

Mama nak share makanan sedap lagi...
Siapa yang rasa-rasa nak makan macaron or nak hadiahkan kat orang...
mama nak recommended this macaron...

Sedap dan cukup rasa this macaron...
Besar pun besar gak...x der comel2 sangat pun...
kira leh kunyah banyak kali jugaklah...hehehe...

Pada siapa yang nak tahu kat mana mama beli macaron nih...
Leh klik kat link bawah ni...
http://ilovelovemacaron.blogspot.com

Oh yerrrr....lupa nak cakap...ini bukan promosi atau apa2 tau...
Taukeh macaron ni pun x minta mama promosikan macaron dia...
Tapi mama buat sukarela sebab macaron dia sedap...
(Sambil tu tolong my Sri Amanians Jr..)

Inilah Macaron dia...
Cantikkan packaging dia...
Masa tu kami order tu dihadiahkan pada orang...
50 keping RM1???...tak ingat dah...huhuhuh....

Cantikkan packaging dia...
Sangat nice nak bagi orang....

So...pada yang rasa nak order Macarons ni..leh call Alia yer...


Kenapa plak mama tertiba cerita pasal macaron ni kan??
Ish...saja nak share info benda baikkan...lagipun ini jelah yang kami bawak sebagai hadiah untuk semua...ketika gotong-royong di Klang di akhir Ramadhan yang lepas...since benda ni pun berbaloi-baloi untuk dikongsikan...harus dikongsikan...mama memang suka share makanan sedap2 ngan orang...


Okaylah..just nak share pasal macaron je tuk kali ni.Next entry nak citer pasal gotong royong masak rendang kambing dan lembu...best tu,kambing dari ladang keluarga dijadikan rendang...fresh dan yummy sangat...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Happy Monday ya!!!


**Buurrrpp...alhamdulillah...syukur hari ni selamat breakfast dan lunch...hari ni ada portluck kat opis mama...memasing bawak makanan sedap..dari pagi sampai sekarang ada lagi makanan...mama plak bawak Seafood and Potato pie...alhamdulillah,itupun sold out..habis beberapa minit sebelum lunch...main dish adalah nasi lemak...syukur2,rezeki dari Allah swt...inilah dia bila setahun sekali ada bonus..memasing x lokek nak bawak makanan sedap2...**

2 comments:

fisa othman said...

erkkss fisa tak pernah rasa langsung macaron ni...hehehe suka tengok je warna nya yg menarik...;)

Ummi_R❀salici❀us said...

dari dulu lagi teringin nak try, tapi tak pernah dapat2..huhu~

 
Real Time Web Analytics