September 23, 2011

Mister Donut...bebeh...

Donut dari Japan...
Bak kata ayah...
Sekarang ni dah available di Malaysia...


Pada yang nak cuba rasa...
Leh gi ke Jusco One Utama,cari kat bahagian food and groceries...
Pasti akan terjumpa small outlet of Mister Donut...


On last Ramadhan we manage to grab some of this donuts..
The taste not badlah...tapi mama prefer donut gula yang fresh goreng tepi jalan..
Murah pun murah....hehehehe...
Maybe donut ni tak sesuai ngan tekak mama...
(Mama suka memilih makanan okay)


Ayah cakap the taste of the donut is same macam kat Japan...
Tak der beza sangat...same ingredients I guess...

Kotak Mister Donut...

Donut yang sempat kami beli...
Dah buka puasakan...
Jadi mood nak makan pun ke laooot dah... 


Okay...pada yang nak cuba donut ni...leh gi ke Jusco ek...sbb donut ni dibawakan oleh Jusco tuk masuk ke Malaysia...(ewaahh,mama dah macam pengiklan plak nih...)


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice day!!!

2 comments:

ieyza afieyna said...

mcam sedap je..
nak cri la nnti ;)

ctk said...

alahai....teringinnyer nk mkn tp kt cni xder jusco..hohoho

 
Real Time Web Analytics