September 20, 2011

One Utama Face lift???

Mode : Jalan2 tengok One Utama sambil merembat...
Date : 24th August 2011


Hmmmmm...dah lama bangats mama tak ke One Utama...
Leh dikatakan sejak One Utama under renovation,leh kira ngan jari je berapa kali mama dan Rizqullah ke sana...lagi2 masa tengah berabuk sana-sini dalam One Utama tu...
Lagilah berat kaki nak melangkah ke sana...Jusco pun under renovation...
Jadinya mood bershopping terkubur sekejap...

Namun...since ayah dah balik..terasa plak gatal dihati nak tengok dah siap ke belum Jusco One Utama tu...mama pun terlupa yang dorang ada antar sms bagitau ada opening sale Jusco...haaaiiyaaa..melepas nak shopping sakan...

Dan macam biasalah kaaannn...gambar-gambar sahajalah sebagai pemudah bicara untuk mama...some of selected picas while we are shopping and visiting new facelift at One Utama...currently OU still lagi under renovation...tapi Jusco dah bukak and quite cantik jugaklah...apapun,merayau-rayau gaklah cari barang kat situ since seme tempat pun dah berubah...

Dan kalau pergi sana time2 nak raya ni...harus cuci mata tengok deko@tatarias kat shopping mall...haiih,terasa sangat mood nak raya time tu...

Rizqullah and mama takes the opportunity berposing depan deko yang wow nih... 

Us together...

Deko nan indah...
Tapi rasanya deko-deko tahun lepas lagi megah gitu...
Kali ni errrmm...okaylah kooot....

Rizqullah and ayah...
Berehat di kerusi yang disediakan...
Ala-ala style kampung gitu bench tu...

Okay...shopping spree just started...
Rizqullah sibuk suh ayah gantungkan barang kat buggy..

While him...running here and there...
Memang susah giler sekarang ni nak amik gambar Rizqullah yang betul2 dia static...
Semakin mencabar kesabaran sekarang ni kalau nak amik gambar dak kecik nih...

Hmmm...kalau ada yang rasa nak jalan2 kat One Utama dan tengok apa perubahan dia...mama cadangkan datanglah lagi sebulan dua kot...barulah x der habuk sangat...kalau x pada yang tak tahan habuk,akan asyik bersin je...pada yang asma,not so recomendelah...even mama yang x-asthmatic ni pun asyik bersin...inikan anda pula...tapi rasanya kalau nak test power,leh arr kot datang jalan2 kat sini...hehehe...


Since kami dah sampai ke sini...harus dan wajiblah ada buah tangan yang dirembat di sini sempena hari raya...hehehe...apa yang mama sempat rembat...next entry ya...


Okay...dah tak larat dah nak menaip panjang2...till then,jumpa lagi...


Have a boombastic day!!!

1 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

amboi.jalan sakan.........
rizqullah pun enjoy jer.

 
Real Time Web Analytics