September 22, 2011

Pay Day Day!!!

Hari ni pada mereka yang berkerja di institusi kewangan rata2 semua dah gaji kan...
Hehehe...mama pun sama....gaji masuk hari ni...yippiie!!!
Alhamdulillah...kali ni gaji semua in 1...

Bonus + Gaji + Increment + Increment arrears...
Syukur sangat2...rezeki dari yang Esa...
Siapa nak bagikan camni???
**Inilah untung bila jadi wanita bekerjaya...dapat gak belikan something yang istimewa buat yang tersayang dengan gaji yang ada...tak derlah mengharap duit hubby 100%...biasalah...pro and cons ya...tapi yang pasti rezeki masing2 okay,oleh itu PHD haruslah dibuang jauh2...pastu janganlah plak yang terasa hati ngan entry mama yer..nak jadi cam mama Rizqullah...kerja ataupun buat biz...**


Dan bila mama tengah kayo ni...dah tentu orang yang mama nak belanja sangat2 adalah...mereka berdua ini...



Mereka ini yang selalu menjadi penyebab mama tak putus semangat dalam meneruskan hidup ini...walaupun bermacam-macam dugaan yang dihadapi...namun,bila kenangkan mereka berdua ini...terus semangat mama naik kembali...


Selain mereka...mama pun nak banjer Uci dan adik2 mama...sbb tanpa mereka jugak,mama tak akan berada di sini...time mama sibuk di pejabat dan ayah dilautan...merekalah yang bantu mama to take care Rizqullah while mama is away....syukur ada family yang supportive ini...


Okaylah..just short one je,nak share kegembiraan di hari ini...yang penting masuk je bonus ni...settlekan semua hutang2 yang ada....hehehe...


Dah...cukup dulu...till my next entry...


Salam sayang buat semua...


Have a nice day!!

2 comments:

Khairil said...

wah bestnya dapat gaji awal noo...tapi kena beringat..ada lagi 30 hari lagi utk jumpa yang sterusnya...

Rizziela said...

Bestnya..mesti ribu riban kan....

 
Real Time Web Analytics