September 23, 2011

Rindu sangat...

Ahaaa...tajuk entry gedik je kan...
Nak rindu kat siapalah wahai mama Rizqullah...
Haiiih...petang2 ni baru nak rindu??
Pagi tadi x rindu ke??
Nak tahu siapa yang mama rindu sangat petang ni...
Inilah dia orang yang paling mama rindu sangat2...

Macamlah tak jumpa tiap hari kan....
Ishhh..ibu mana tak rindukan anak kann...
Dah tentu dua-puluh-empat jam dok pikir pasal dia je....
Rindu tu...walaupun mama sibuk kat pejabat...
Sekali-sekala menjengah ke folder Picture yang ada dalam harddisk...
Tengok2 gambar anak teruna saya yang sorang ni...

Dialah pengarang jantungku...
Penguat semangat tatkala suami jauh dilautan sana...
Dialah senyuman dikala duka menjengah jiwaku...
Dialah juga penyebab aku terus berdiri...
Ewwwaaahh...dah hemo-hemo -elmo plak mama Rizqullah nih...
Apapun...semua ibu2 dah tentu sayang bangatkan semua anak2 dia...
Dah tentu mama pun sama...siapa yang tak sayang anak kannn...

 Lelaki ini pun mama rindu gak...
Ish...suami sendiri okay...
Wajib rindu 24 jam lebih lagi dari Rizqullah..
Hehehe...
 
Apapun,tak sabar dah ni nak balik...kejap lagi nak jumpa mereka...yippie!!!!
Hari ni mama nak balik sharp...x mo pikir apa2 dah...yang penting instruction to vendor mama dah bagi clearly...hopefully semua berjalan lancar...amin...

Okaylah...cukup dulu entry nih...nak runner kejap pegi amik barang...

Till next entry...salam sayang buat semua...

Fuuuhh...weekend ni banyak invitation...harap2 dapatlah memenuhi semua jemputan...to mama kizkiz,macam susah je nak gi raya umah you...just received one new invitation lain lg nih...huhuhu...

2 comments:

MommyAqil said...

Samalah jugak..kalo kt opis mesti teringat ank kat rumah kan Mama Rizqullah..Happy Weekend ya..

Mama Rizqullah said...

Mommy Aqil,

Betul tu..dalam kepala ini jelah yang dipikirkan bila semangat makin luntur...huhuhu...TQ..Happy weekend for you too..

 
Real Time Web Analytics