October 28, 2011

Cyberview Lodge Resort & Spa...

Nothing much I can say about this place anymore...
It was wonderful to be here....
Bak kata Hanin@Mama Kyra...this place is peaceful and relaxing...
Yuppppsss...strongly agreed with you Hanin...sangat2 relaxing...
For a while I forget about where I am...
Eventhough still in the area of Klang Valley...tapi tak rasa pun still in the area...
**Well...we still drop by Alamanda for night activity on that day...**


Okay...dalam entry sebelum ni mama dah share the beauty of the room...yang mana rasa x mo gi mana2 pun...dah lah katil dia sangat empuk...Rizqullah really sleep tight on that night...maybe dah penat kot berendam dalam kolam berjam-jam with mama and ayah...**heaven okay spend holiday camni...**

Tapi dalam entry yang ni...mama nak share plak keindahan sekeliling Cyberview Lodge nih...memang sangat sesuailah kalau nak photoshoot family or wedding kat sini...sangat indah dan cun background dia...actually niat hati mama haritu ingat nak family photoshoot dengan our photographer kat sini...tapi apakan daya...dia plak sangat sibuk...maklumlah,org dah fofular dan penting...sana-sini job okay...baru2 ni dia shoot tuk Aaron Aziz tuk iklan Drive M2...perrrgghh!!!hebatkan photographer wedding mama dan ayah nih..which dah jadi pun kawan kami...
**Soooooo...En Yol,please make a little space in your calendar yerrr...for our family photoshoot...as per explain,the picture will be hang at our 'Palace' later...TQ..**


Dah...cukuplah the intro kannn...let's peektures stop your imagination...just layan the selected picas yang ada ek...So that you can make the decision whether to stay here or not...satu hari pun cukup sebenarnya sbb not much pun bleh buat kat sini...tapi terus terang this is the place if you wanted to relaxing in the peaceful mode...

The pool view...

The exploration started...
Rizqullah dah aimed pool tu...
His favourite thing to do....

The pool area...
**Sila abaikan the sexy scenery yerrr...**

Rizqullah teruja nak masuk dalam pool...
Tapi di halang oleh ayah...

Ya Allah...cantiknya...
Seronok ni berendam sambil menikmati keindahan alam...

The path along the Cyberview Lodge...

Cantiiiiiiiikkkk kannn??

Baru mama plan nak photoshootkan 2 beranak nih...
Sekali Rizqullah geli plak ngan rumput tu...hehehe...
Rumput carpet...tajam2...

Sangat gerammmm....
Mama baru nak photoshoot ngan Rizqullah...
Rizqullah dah buat muka plak...
Adeeehhh...sangat mencabar sekarang ni bila nak bergambar....
**Pasrah**

One of mama favourite shot...
Nampak sangat Rizqullah in the happy and enjoying mode...
**Memang punn...penat hokey tokey-tokey seme...dia lari sana-sini macam ini resort bapak dia yang punya...grrrr...**

Okay...this is actually some of it...maklumlah,Rizqullah dah dalam mood nak berendam...jadi harus sepantas kilat tawaf resort ni dulu...just to check-out apa yang menarik di sini...rasanya seme benda pun menarik dan indah...tak puas mata memandang sbb terasa ketenangan yang teramat tatkala berada di sini...


Insyaallah...there will be part 3 koooot...hehehe...sbb terlalu banyak benda yang mama nak share buat semua...benda bagus haruslah share kan...apa yang mama nak sharekan is the place is nice,the food is good...tapi dah resam dunia kannn...when there's good thing,the price also nice...


Rasanya cukup dulu bebelan tuk kali ini...banyak plak membebel dalam entry ni...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice day peeps!!


4 comments:

BabyIntan said...

Waaa Rizqullah relax bersantai di situ nampaknya :D

I loike the pool area, nice ;)

BabyIntan’s latest n3:
Colgate Barbie Toothpaste
Too SEXY!
Peraduan Gaya Adik Bulan Ini Pa&Ma!
Beware! Renungan Menggoda Cik Arissa…
My Barbie Doll!

Marsha~ said...

haritu hanin dah review.. skrg mas pulak... aduhaaaaaaiii.. bila dpt gi sini ni...

Mama Rizqullah said...

Kak Intan,

Pool area dia sangat luas...best sbb rasa macam tepi sungai pun ada...hehehe...

Mama Rizqullah said...

Kak Marsha,

Pergilah sekali kat sini...sangat best..sure Qila and Ariq suka...sbb pool dia sangat best..

 
Real Time Web Analytics