October 24, 2011

I ❤ My Family...

Bukan mudah okay nak amik family peektures macam ni...sebab selalu sangat tak cukup korumnya...dan yang selalu MIA dah tentulah ayah kaaaannn...siapa lagi yang selalu berbulan-bulan atas kapal di lautan sana...tinggalkan mama dan Rizqullah berbulan-bulan lamanya...tapi ini bukanlah penghalang kami untuk berkasih dan sayang selalu...tiap-tiap hari cinta rindu okay...inilah nikmatnya bila berjauhan selalu...


Sekali bila bertemu WAJIB masa dihabiskan bersama-sama...holiday,jalan-jalan,makan-makan sekeluarga...walaupun bertiga je...tapi hidup mama dan ayah huru-hara jugak kerana melayan kerenah dan keletah Rizqullah yang dah macam2 sekarang ni...lagi-lagi sekarang ni dah pandai cakapkan...


Lagilah hidup mama dan ayah colourful sebab Rizqullah...syoooookkk ada anak nih,lagi2 anak yang cheeky cam Rizqullah..suka buat mama dan ayah kembang kuncup hidung menahan kemarahan atas sebab kekreatifan kamu wahai anak...apapun,kamulah sinar dalam hidup mama dan ayah...


Dan since inilah family suka-suki photoshoot session...jadi hasilnya pun nan hadooooo(bak kata Azwan Ali(cik wan) yang laser tu...)...

Siapa yang rasa nak tengok...silalah skroll ke bawah..tapi kalau rasa2 x mo...dengan segala hormatnya dipersila click 'X' kat tab atau IE/Firefox/Mozilla korang yer...

**Awas...scene yang akan anda lihat adalah scene kegedikkan kami sekeluarga...**
**Mama dah warning yerrr...jadi jangan salahkan mama kalau anda sakit mata dan sakit hati...**




|


|




|


|



|


|


|


|


\/








Mama dan ayah sayang KAMOOOOOO!!!



Huaaa..mama kena paksa!!!
Hehehe...LOVE you to Mr Hubby!!!
Semoga jodoh kita kekal dan bahagia hingga ke akhir nafas kita...
Ameen..



Kamu berdualah jantung hati ku...
Nafasku yang belagu saban hari...
Kekuatanku dalam mengharungi ranjau hidup yang kian mencabar...
Ku sayang kamu berdua...
Semoga keluarga kita ini bahagia selamanya...


Haaa...kan ahkak dah warning...ni seme gambar gedik kami sekeluarga...hehehe...bila lagi kan dapat buat aksi2 terlampau bertapis camni...pasni En Azrul Syam@Yol from The Photographer team(photographer wedding mama dan ayah dan jugak wedding Syuhaida(TV3)) yang makin popular tu...silalah luangkan masa anda tuk kami..kami memerlukan khidmat anda mengambil gambar kami sekeluarga untuk rumah baru kami nanti...asyik fully book je tau mamat ni..apapun,nak tengok gambar Aaron Aziz plisss...(gedikssss)


Okaylah..cukup dulu nak show-op sikit gambar2 gedik santai kami sekeluarga...


Till my next entry yerrr anak2 semua...(ahaksss...jangan mare)...


Salam sayang dari kami!!!
**Muuuaahh....muuuuaahh..**


Have a nice Monday!!!
**ish...senin ke dah hari ni...**

2 comments:

Cik Ice said...

Best nye dapat pergi bercuti dengan family..teringin pulak rasa.. :)

Mama Rizqullah said...

Cik Ice,

6 bulan sekali je dik leh jalan2 camni...lepas ni tempoh berkurung bermula kembali..huhuhu

 
Real Time Web Analytics