October 30, 2011

It's Sunday Oledi???!!!

Wadddduuh....waddduuh....
Dah hari Ahad rupanya...
Dan esok sudah hari Senin...

Dannnnn esok sudah mula bekerja kembali...
Hope everything goes fine tomorrow...
**Insyaallah....**

Okay...task hari ini adalah....
Siapkan Beg Rizqullah nak gi Taska on this 1st November 2011...
**This is becoz no more maid lagi at home...lagipun,it is time for him to learn to be 'abang long'...Coz tak lama lagi insyaallah...mama nak preggy balik...yeaay!!!doakan ek Rizqullah dapat adik yang syomel cam Rizqullah...**
Insyallah,tahun 2013 Rizqullah leh dapat adik...**ameen..**

This is all mama and ayah planned...after dah settle hal rumah,boleh tambah dah ahli keluarga kami...**we are expending...**
Tak tahulah camne nanti Rizqullah menerima kehadiran adik dia nanti...
Itu sebablah mama antar dia gi Taska seawal usia 2 tahun ni...
Just to make him reallized that he need to grow up and no more so manja-manja...
**Currently he is so spoiled...seme pun kena ikut cakap dia...tapi walaupun begitu...mama bangga bila orang cakap Rizqullah baik and ikut cakap...yupss,itu mama harus akui...he know how to be behave depan orang...pandai jaga air muka parents dia...kembang dan bersyukur okay ada anak camni...tak sia-sia masa ngandungkan dia mama banyak baca yassin dan Al-Quran...inilah hasilnya...anak yang soleh..ameen..**

Opsss...termelaluts plak dah ni...

Apapun...just wanna say!!!


HAPPY WEEKEND UOLSSSS!!

I love them soooooo damn much....
Spending my weekend with both of you is awesome...
Oh!!ni gambar yesterday...
Rizqullah with ayah posing ala-ala majalah Mangga....**ahaksss..**
Upah Rizqullah behave masa potong rambut yesterday...
Nak gi skoolkann...haruslah kena kemas...

Okay...just s short entry je tuk hari ni...
Ingat nak taip pasal Dress Up and Hollywood party with Astro B.Yond IPTV and Nuffnang Party semalam...tapi kemalasan melanda...
Will do so later okay...
**Syookk dapat jumpa ramai blogger2 otai...cam RedMummy,Mak Dara dan ramai lagi...yang pasti dorang seme ni tak sombong dan riak pun walaupun dah sangat-sangat glamour...tak derlah dok claim dorang ni famous cam sesetengah blogger tu...sorrylah kalau ada yang terasa...tapi seriously,blogger2 otai dan popular tahap celebrity ni tetap low profile and very humble...so,agak2lah ek sikit kalau nak meriak...just a note jugak tuk diri sendiri nih...**

Dah..cukup dulu..till then,salam 1 Malaysia buat semua...

**Peace no war!!**

6 comments:

Ummi said...

ameen..moga makin berkembang family mas ye..anak-anak pembawa rezeki..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Wahhh seronok bila dengar nak tambah ahli keluarga.. Mak Dara dah tutup kilang dah.. Cukup lah dengan 4 orang.. kalau tambah lagi sorang rasanya badan Mak dari besar 2 pintu peti ais kompom akan lebih berkembang mekar menjadi 3 pintu peti ais nanti hahaha...

PurpLe LoVeR said...

wahhh sonoknya mas.....oh ya nak antar rizkullah ke skool mana tu mas?

Mama Rizqullah said...

Kak Syikin,

Ameen...mudah-mudahan...tak sabar nak cuti 3 bulan sebenarnya...hahaha...

Mama Rizqullah said...

Mak Dara,

Baru sorang je ni kak...kenalah tambah lagi...nanti naik minyak plak yang sorang tu terlebih manja...doa2kan yer kak dapat kami tambah lagi...

Mama Rizqullah said...

Gee,

Seronok ke??Rizqullah yer kot seronok..saya plak yang sedih sbb kesian dia dah biasa dimanjakan kat umah...suddenly semua kena berubah...huhuhu...

Saya antar dia Taska Salsabila kat Kelana Jaya ni je Gee...setakat ni selepas 4 taska saya survey..ini yang terbaiklah setakat nih...

 
Real Time Web Analytics