October 27, 2011

Ke Cyberview Lodge lah pulak...

Warning!!!!
This entry is full of peektures that may harm you...
This entry also might be lead you to book a room at Cyberview Resort & Spa...
Therefore,would like to adivse everyone to enjoy all the selected peektures in this entry...
**Peace no war**

Date : 16th September 2011(Malaysia Day)
Place : Cyberview Lodge Resort and Spa,Cyberjaya

Okay...siri cuti-cuti Malaysia kami sekeluarga tak habis lagi okay...Dan elok je berehat beberapa hari di rumah dan mama pun gi kerja cam biasa...tibalah tarikh 16 September...yang mana satu Malaysia cuti...Yeaaayyy!!!itu pun bermakna...


KAMI BERCUTI-CUTI MALAYSIA!!!


Laagiiiiiiiiiiii.....**ahakssss...**
Tapi kali ini cuti2 ini adalah hadiah buat anak kesayangan kami...
Saja nak bawak dia jalan2 holiday sesambil mama dan ayah dia pun enjoy sama...
**Bila lagi kannnnn...alasan camnilah baru best...**


Dan apa yang mama leh cakap pasal Cyberview Lodge Resort & Spa ialah....
SUPER DUPER SUPERRRRRRBBB....


Cantik hokeeeyy tokey-tokey semua....
Hadiah holiday di tempat ini adalah untuk Rizqullah yang telah pun menginjak usia 2 tahun on last 15 September 2011....**kejap je masa berlalu...**
**FYI..this holiday is FULLY SPONSORED by Mama...**
Since ayah ada...bolehlah jalan2 ke sini...kalau Rizqullah with mama je...
Hmmmm..mungkin tidak kooot...


Dan macam biasalahkaaannn...let's picture give you the good feeling and a little bit of jealousy...on what Rizqullah have for his 2nd Birthday...
Yuppp...it's not a BIG or HAPPENING BIRTHDAY PARTY...
But it is more meaningful when it is only with family...
Sharing the love and care of each others...



We were here on Rizqullah 2nd Birthday...
Weeeeee...another holiday for the family...
Untuk menggantikan 6 bulan yang missing tu...

 Our Room...
Executive Deluxe Chalet...  

 Siap ada epal hijau lagi tuk kami masa sampai masuk ke bilik tu...
Memang terbaik... 

 Living Room and Pantry??? 

Us...kita ambik gambar dulu...

 Kotak apakah itu...
Taarrraaa...kotak remote...
**Hmmm..idea for my house deko...**


 Pemandangan yang menghijau...
Sungguh menenangkan....
**Wish to come here again...escape from the hactic life...**

 The birthday boy...
Sedang mengusha 'aweks' kat pool keee???
Atau terpegun dengan keindahan alam ini...


 Some special token from the Resort...
Weeee...ada teddy bear for Rizqullah...
Lucky anak sorang je..kalau dua anak mau berebut kooott....


Entry kali ni mama citer dulu dan show-op dulu keindahan serta kecantikan dalam bilik dulu yeeerrr....memang sangat memuaskan hati bila berada di sini...terasa sangat rejuvenate and relaxing je bila berada di sini...**pada pasangan yang baru berkahwin...please do visit here...it's very nice place to spend your honeymoon..**


Rasa-rasa next entry mama nak share apa plak ek??ada ke yang ternanti-nanti nak tahu apa lagi yang ada kat Cyberview Lodge Resort & Spa ini...seriously this place is fantastic and marvelous...


Oh...lupa nak citer...this is also a place selalunya orang buat wedding garden...sangat cantik dan indah rasanya...


Dah..cukup dulu entry mama Rizqullah for this time...insyaallah ada masa nanti..will update lagi pasal Cyberview Lodge ini...so,pada yang rasa nak stay kat sini..please do so..very2 recommended...org2 yang tinggal berdekatan atau sekitar Cyberjaya tu...apalagi,cuba2lah jugak untuk stay semalam di sini...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice day!!!

10 comments:

HaninFarshid said...

yups....best sangat-sangat gi sanakan?

love it there soooo much....very peaceful and relaxing :) suka semuanya...especially the spa....slalu gi sana...sebab the spa....hihi....now dah tak gi buat spa...sebab pregnant....jom nak....lepas hanin abis pantang....kiter buat spa kat sana sama2? ;)

seronoknya rizqullah jalan2...hihi...tak sabar daddy kyra balik ;) manja puas2 with ur hubby,k....

hugs to u and rizqullah...take care...

Cheqna said...

Lovely place, I've been there during reunion..but since we all ramai, we booked into apartments rather than individual room there.

:-)

littlehumblelynn said...

mama @ rizqullah ;

its nearby rumah akak jek.. :-)

x pernah terfikir nak masuk..pas ni kena JJCM jugak ke sini..

Dalila Hamid said...

seronoknya dapat bercuti.. akak dah lama x bercuti... :(

Nurul Ainaa said...

Bestnya resort..rasa nak lompat2 je atas katil tuh xD

Mama Rizqullah said...

Hanin,

Yupsss...sangat2 setuju with your opinion..tapi hari tu I x sempat nak gi Spa...will do next visit kat situ...hehehe..nanti kita gi sesama ek...**tak sabar nih nak gi,ada geng nak buat spa...selalu gi sesorang..huhuhu...**

Kita buat family holiday kat situ..
Mesti seronok anak2 kita...hubby kita pun leh borak2 pasal kapal dorang nanti..hehehe...

Tak lama lagikan Farshid balik...mesti paling happy was kyra kann...^__^

U pun take care ya...have a good rest tau..

Mama Rizqullah said...

Cheqna,

True,very lovely place nih...suka dengan environment dia...menenangkan..

Mama Rizqullah said...

Kak Lynn,

Kena cuba masuk...luar memang nampak biasa je...tapi dalam dia sangat2 best...

Mama Rizqullah said...

Kak Dalila,

Sekali-sekala kena gi bercuti..tak yah gi jauh2...dekat2 ni pun banyak tempat tuk kita berehat...^__^

Mama Rizqullah said...

Ainaa,

Memang sangat best..katil dia pun sangat empuk...sampai Rizqullah tak reti nak bangun tido...hahaha...

 
Real Time Web Analytics