October 10, 2011

Makan Time@William Corner...

Ahaaa...dah lama kan mama tak share entry makan2...
Kalau dulu rajin giler testing food sana-sini...
Kali ini cam malas plak nak makan...
Nak jaga badan sikit...hehehe...maklumlah,mama kan bekerja...jadi harus jaga badan...
Nak jumpa2 orangkan...tapiii itulah,sejak ayah balik ni...
Makin naik plak badan...huhuhu...
Maklumlah...hati senang tiada terkira...


Okaylah...actually ada je aktiviti jalan2 cari makan kami...
Tapi cam biasa...sekarang mama dah malas nak amik picas seme...
Bukan apa...malas dah nak mengendong DSLR...
**Berat dah rasanya sekarang ni...NEX Sony yang baru tu cam mengancam je...**
Sekali-sekala jelah bila kerajinan menerjah...
Barulah mama snap apa2 yang patut...


Dan rasanya ramai kot yang dah tahu gerai famous amos...
William Corner...
Ahaaa...ini adalah tempat yang paling best kalau nak makan...
Order jelah apa2...semua pun ada...
Tapi sometimes makanan tu dihantar dalam pinggan yang besar...
Jadi awas...datang sini poket pun harus penuh yer...


Apapun,food kat sini memang TERBAEEEEEKKK...
Siapa yang dah sampai...anda pasti tahu...
Sit dia sentiasa penuh okaayy...


Okaylah....let's picture share the story....

 Ayah dan anak...
Sedang menanti makanan...
Haiiiihh...clock is ticking...
Is only less than a month je lagi tinggal kami dapat bertigaan begini...
Bersama sekejap je...berpisahnya punyalah lama...
Dugaan...dugaan....

 Manggo juice...
Ini pun sedap...
Siap ada tembikai and laici lagi dalam air tu...
Memang sangat TERBAEKKK...
**Alamak..dah terliur plak....**

 Soo-hoo goreng...
Mama teringin giler nak makan ni...
Sekali...pedassss...
Huaaa...terus hilang selera...
Tapi sedap coz ada udang galah,ketam dan sotong...
Nyuumm...nyummmm... 

Lamb burger..
Kalau x salah mama lah...
Ayah memang teringin nak makan kambing...

Ini antara aktiviti makan2 kami yang mama rajin nak update dan cerita kat sini...sekali-sekala dapat makan sedap kannn...time ayah ada jelah mama berani nak datang sini...kalau ayah x der...x der maknanya nak makan luar selalu...selalunya mama minta mak ngah tolong tapaukan je...then mama makan kat umah...

Time ayah ada camnilah jer dapat makan luar and sedap...pasni jadual harian mama akan bertukar 360 darjahlah nampaknya...huhuhu..sbb pasni traveling dari Shah Alam ke KL...pit stop kat KJ kejap...

Okay...cukup dulu entry kali ni...till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice day!!!

4 comments:

HaninFarshid said...

hanin suka mango special dier...hanin memang peminat setia william and adik dier,restoran murni...hihi....

farshid balik je....mesti serbu sana...favourite hanin...nan salami cheese atau nan hawaiian cheese...nyum!nyum!

have fun jalan-jalan cari makan ;)

MrS KeNey said...

Harus try jugak ni, tp kena tggu tokey besa balik...

EyA edamanhatiku said...

yummynya

dey said...

Sedaap air mango tu...mee raja pon sedap.I g murni je

 
Real Time Web Analytics