October 19, 2011

Nothing much to say..I'm stresss!!!**DEM**

Since entry tajuk pun wordless...
Jadinya gambar-gambar sajalah pemudah bicara...

**************************

Hari ini mama rasa....


Tapi bila fikirkan...


Hati terus rasa....



Gembira...sebab bekerja untuk keluarga yang tersayang...

Untuk rumah impian kami...
**tak lah impian sangat...mama impikan rumah besar sikit lagi dari yang ini...
Tapi bolehlah tuk sementara...insyaallah,ada rezeki lagi boleh beli yang besar sikit lagi...**

Apapun...stress jugaklah bila kerja menimbun-nimbun sedangkan yang lain ada sikit je task...paling sakit hati bila ada amoi tua bising2 tanpa usul periksa...**ada aku kesah ko sape,rezeki aku datang dari Allah swt...**

Serius..kadang2 rasa nak je resign tinggalkan je seme ni...tapi bila pikir balik,ini adalah dugaan dari Allah swt untuk hambanya yang terpilih...

Semoga segala yang berlaku ini membuka pintu rezeki yang lain untukku sekeluarga...
Pinjam ayat loan officer yang mama jumpa tadi...
Problem do happenes,its only how we manage it...
Insyallah semua akan dipermudahkan...

Amin..


Okay...dah habis membebel...dah,nak gi visit member baru bersalin,insyaallah nak buat satu next year...hehehe...


Till my next bebelan...salam sayang buat semua...

4 comments:

Ungu Violet said...

kehidupan...mmg camtu lah...ade je dugaan...jgn stress2 eh..:)

ctk said...

hehe..bila dpt tengok anak, trus gembira kan :D

semOga rezki akak akan dtg bertimbun2 :D

Mama Rizqullah said...

Ungu Violet,

Betul tu...inilah erti kehidupan sebenarnya...bila diduga itulah yang membuat kita lagi beringat..

Mama Rizqullah said...

ctk,

Itulah...bila pikirkan anak dan rumah hati rasa tenang balik...tegakkan balik niat bekerja kerana Allah swt dan demi keluarga...

 
Real Time Web Analytics