October 29, 2011

Nuffnang : Dress Up and Party at the Astro B.yond IPTV Hollywood & Celebrities Night...

Yeaaaayyy!!!Tonight Rizqullah needs to stay home with Uci and other...
Or...mak ngah planned to bring Rizqullah to watch Fourteen group show at Taman Tasik Shah Alam...



at 

Date: 29th October 2011 (Saturday)

Time: 6.30pm – 10.00pm

Venue: B.yond IPTV Concept Store
No.5, Jalan Solaris 2, Ground Floor, Solaris Mont Kiara

Pada yang tak tahu apakah itu...please do click kat link atas tu....

Camne mama leh dapat invitation??
Sebab mama leave comment kat situ...
And this is my comment...


Alhamdulillah...my comment being selected for this invitation...
Only 70 comment was selected to attend this party...

Thank you Nuffnang again for the invitation and definitely we will be there tonight...



Okay...dah nak gi siap2 nih....sekali sekala join event Nuffnang ni...
Uissshh...berdebar2 plak...

Hope to meet other blogger maybe kat sana...
Walaupun income dari Nuffnang tak mencanak-canak...
Tapi cukuplah tuk top-up2 sikit...

Apapun,semoga semuanya selamat....

Chooooww!!!nak siap2 dah ni..nanti mama story apa yang berlaku di sana...
**HOT FROM OVEN nih...**
**KO ADE??...jangan marah aaarrr...**
**Sesaja nak kasi hot...muahaha...**


8 comments:

Nuriy Arisa said...

wahhhhh!^_^ enjoy urself k ^_^ nnti upload gamba2 dri event tue ^_^

!! YaNa YassiN !! said...

Eh , macam sama plak ngan yana,.. konon2 nak jadi selena gomes,.. tp dah jd selena goreng,.. hahahaha,.. salam perkenalan, seronok dapat kawan baru dari kalangan blogger.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Yeayyyyyy salam perkenalan dari akak juga... Jangan serik nak jumpa akak lagi ye.. Biasalah mak dara kalau cakap susah nak jumpa tanda noktahnya hahaha.. harap2 kita bertemu lg dalam event seterusnya =)

rasta said...

tahniah...rasta baru je join nuffy hari nie...nie mesti dh otai ttg nuffnang nie.....
leh la rasta mintak tunjuk ajar sis...
About Longjack.
Semoga Ceria dan senyum selalu

Terima Kasih singgah....

Mama Rizqullah said...

Nuriy Arisa,

Thanks dear...memang have fun sangat..dapat jumpa bolgger2 lain...

Mama Rizqullah said...

Yana!!!

Hahaha...itulah,entah hape2 masa buat comment..sekali dapat invitation terus terkedu..alamak,aku nak jadi siapa nanti...hahaha...jadi hantu mak limah sudahnya...hehehe

Nice meeting you Yana,semoga kita bertemu lagi nanti yaaa...

Mama Rizqullah said...

Mak Dara!!

Ish..tak dak seriknya,takut Mak Dara je yang serik jumpa saya..hehehe...apapun,seronok dapat jumpa blogger dan jugak penulis skrip cam Mak Dara dan Suami...

Satu pengalaman baru..selalu baca blog je..kini dah jumpa orangnya..

Mama Rizqullah said...

Rasta,

Akak pun baru je nak join2 event Nuffnang ni..sebelum ni tgk je org seronok2 join event Nuffnang...sekali dah join...seronok plak rasa...

 
Real Time Web Analytics