October 9, 2011

Penghujung Cinta...

Dah lama mama cari lagu ni...
Selalu dengar kat radio...
Tapi selalu lupa tajuk dia apa...

Akhirnya...tadi sempat record guna phone hubby and Google...
Entah kenapa bait-bait kata dia menyentuh hati dan perasaan mama...
Khas untuk Encik Suami,Mohamad Redzuan bin Mohamad Hassan...


Sungguh romantik bait-bait lagu ni...
Walaupun simple...tapi sungguh memaparkan apa yang kita berdua rasa...
**Love you always my romantic and understanding hubby...**



"Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu...."


Adeeehhh...romatika diamor rasanya bila dengar lagu nih....
Terangau kejap...sib baik en suami ada di sisi...


Serius buat hati rasa berbunga-bunga balik...
Kan best lagu ni buat video klip masa kawen dulu...
Hahaha...


Apapun...suka bait dia part yang mama boldkan kat atas...


Okaylah...short entry je nih...
Saja nak share lagu yang buat mama Rizqullah hangau kejap...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


**En suami...jom gomol2,peluk2 jom...Rizqullah jom kita sama2 gomol ayah sekali...
Weeee...lagi less than a month je tinggal...pantas sungguh waktu berlalu...**

2 comments:

Ungu Violet said...

so sweet...:)

EyA edamanhatiku said...

lgu tu mang rmantik..eya ska sgt

 
Real Time Web Analytics