October 11, 2011

Pin..pin...pon...pon...make a way!!!

Date : 09th October 2011
Place : Kiddos Ride,Giant Kelana Jaya

When watching this video...



Mama terasa yang Rizqullah dah besar rupanya...


Dah pandai memacam....dah pandai drive 'moto' sendiri pun..how times fly to fast...pejam celik,pejam celik...lagi beberapa hari je usia Rizqullah dah nak cecah 25 months...


Tapi melihat Rizqullah memandu moto tu...terasa bangga dihati mama dan ayah...diusia mu 2 tahun dah macam2 yang kamu tahu anakku...kengkadang tu mengundang gelak tawa mama dan ayah je...bila keletah-mu seakan-akan orang tu...


Okay...just a short one je pagi ni...insyaallah,ada kesempatan will update lagi...


Till then...salam sayang buat semua...


Have a wonderfull day ya peeps!!

1 comments:

anisalya said...

memang cpt je ank ni bsr. rs mcm br je lahirkan dia org. huhuhu...

 
Real Time Web Analytics